Fiindca parintii au multa munca de facut in curte si gospodarii si nu au timp sa mearga cu copii in oras, la distractie.
Din pacate, cluburi pentru minori nu se fac la sate, pentru ca guverul nu subventioneaza asa ceva.
Dar pot merge la caminul Cultural din sat (unele sate chiar le mai au si le folosesc), putand invata acolo sa cante, sa danseze, sa joace table sau carti, ori chiar sa citeasca povesti, poeme sau teatru.
Iara vorbesti prostii si faci afirmatii in necunostinta de cauza. De unde naiba mai scoti asemenea enormitati?
Ei, așa da! Apreciez că ai scris corect!
La sat e mult mai multă distracție decât la oraș. Chiar și acum mai merg prin vacanță la părinții mei la țară și încă ne distrăm de minune. La sat ești liber să faci ce vrei. Pădurea e la 5 minute de mers pe jos, poți face grătare la care să stai cu zilele că nu te deranjează nimeni, poți merge la pescuit, la scăldat dacă ai lacuri prin preajmă, iar dacă vrei să mergi la discotecă seara sunt destule și pe la sat. La oraș ce poți să faci decât să mergi ori la ștrand ori la club. Și acolo toate sunt mai scumpe decât la oraș așa că o să strici o groază de bani și nu o să te distrezi la fel de fain ca la sat. La sat, cu jumătate din banii pe care-i strici într-un club faci un chef și îmbeți toți prietenii.
Distracția mea favorită la sat e să mă duc cu prietenii la pescuit de vineri, punem câte 100 150 de lei de căciulă, luăm băutură, grătarul și ce mai trebuie și stăm acolo până duminica distrându-ne de minune. Unde poți să faci așa ceva la oraș?
Și de unde ai scos tu procentul ăsta? Din burtă? Nu mai generaliza dorinele tată și pune mâna și examinează niște studii dacă te interesează chestiile astea. Dacă ai tăi sunt comuniști nu înseamnă că toți părinții sunt comuniști.
Ai stat vreo dată la sat? Ai ieșit cu prietenii să vă distrați? Dacă nu atunci nu ești în măsură să îți dai cu părerea despre cum e la sat. E ca și cum eu n-am mâncat în viața mea ciocolată dar am tupeul să spun că are un gust nașpa.
Eu am trăit și la sat și la oraș și prefer satul când vine vorba de distracție. Gusturile nu se discută însă.
Idiotii de tapa ta cred ca toti sun idioti, numai el este destept.
Tu chiar nu-ti dai seama ce prosti spui, cat Everestul?
Sa moara ce ai tu mai scump daca nu m-am distrat in copilaria mea
https://www.youtube.com/watch?v=0A3aix2-e4g
https://www.youtube.com/watch?v=HvPiBHMGqxY&t=22s
https://www.youtube.com/watch?v=904wKwTOWUM
sa fie clar, m-am distrat.
Copiii de la sat sunt cam singurii rămași printre cei ce se distrează cu adevărat. Am 21 de ani, am trăit și la sat, și la oraș, și în țări străine dar as da toți anii pe încă o zi, la sat, cu persoanele de acolo și simplitatea lor. Bine, cea de acum câțiva ani. Din ce am observat, nici oamenii de la sat nu mai sunt ce au fost, în special cei tineri. Dacă ești unul dintre ei, bucura-te cât mai poți și lasă orașul ca vei avea timp. =)
Aici greșești. Nu știu unde și în ce zona ai văzut tu aia, însă eu sunt de la țară, părinții mei nu mi-au interzis niciodată sa ies în discoteca, sa merg la o petrecere și nu am nici un prieten pe care părinții sa nu-l lase sa se distreze. Da, sunt unele zone, locuri, părinți care interzic copiilor sa se distreze, însă nu doar de la sate, cunosc familii care stau la oraș și sunt foarte stricți cu copii lor. Și sincer vezi mai mulți copii care sparg semințe în spatele blocului decât la sat, și mulți copii care sunt mai bine educați decât cei de la oraș. Nu am nimic cu nimeni însă dacă stai la țară nu înseamnă că nu ai viață sau ca nu poți sa te distrezi. Mult noroc și sănătate!
Depinde cum vezi distracție și ce însemna distracție pentru tine. Eu cred ca nu ar trebui sa te duci in cluburi și sa spargi zeci de milioane doar ca sa impresionezi lumea din jurul tău, sau sa stai la colț de bloc sa Asculți muzica vulgara Paraziții și sa înjuri, fumezi droguri și sa bei bere la doza, asta nu este distracție. La țara poți sa te joci un joc ceva, catan, rummy, fazan sau altele cu prietenii. Nu fi frustrat pe părinții tai ca îți vor binele și te scapă de multe suferințe.
Hai breh, eram de acord cu tine mai putin prosteala cu Parazitii. Oamenii sunt geniali, iar la colt de bloc de regula se asculta mizerii sinistre gen Selly sau alte neo-manele de mi se face greata...
Legat de muzica, țin sa te contrazic puțin. Parazitii au în mare parte melodii ce fac apel la situația tarii transmise printr-un limbaj vulgar. Nu zic ca nu au și melodii de "caterincă" sa spun asa. Melodii vulgare au toți acei "trapperi" de azi. Nane, Ian și restul cărora nu le-am reținut măcar numele. Înjurături, flexari gen "eu am, eu fac, eu etc" și fără mesaj. Da, aia e vulgar. Și prostesc. =)
Crede-ma,(Baiat de la sat fiind) pun la pariu ca noi ne distram mai mult decat cei de la oras, dupa cum mentionase si userul Ronald, depinde ceea ce vezi tu prin distractie. Poti sa te plangi de ceea ce nu ai, sau! sa te descurci cu ceea ce ai.
Cei de la oras se plictisesc chiar mai mult decat noi, fiindca pentru ei monotonia orasului este o normalitate, la sat mereu poti sa furi vreo cireasa seara de la vecinul tau, sa asculti muzica tare la un gratar pe la periferii langa codru si sa mai faci misto de singura femeie din sat pe care o corditi toti, sau (daca ai betivani) sa ii inciti la discutii picante din viata lor sau pur si simplu sa ii ironizezi (fara sa sari calul caci si ei sunt oameni ca si tine si ca mine, depinde de ce soi de relatie cordiala ai cu fiecare) Sa opresti curentul si sa fugi de vreo eventuala baba cu tupeu, sa te plimbi seara, etc.
Divertismentul ti l faci din aceste momente.
IDoNotKnow întreabă: