Nu, nu e normal dar cine stabileste ce inseamna normalitatea? In ziua de azi majoritatea facem asta si deja a devenit normalitate, depinde pentru fiecare ce inseamna normalitatea.
De ce? Unii dintre noi fiindca sunt influentati de anturaj, altii fiindca exista efectul ala de turma-unde-s mai multi hai bai si noi!, iar altii, de fapt altele fiindca sunt naive si au incredere in anumiti tipi dubiosi care le-o trage o data si dup'aia le lasa.
Sau mai sunt o mica parte, care vor sa-si traiasca viata, sa nu tina cont de parerile astiora ca tine si care stiu ce-s alea"senzatii tari".
Bafta.
Nu au minte, asa cred ei ca e mai bine. ca e cool, mai tarziu realizeaza ca nu a facut bine
Pentru ca e la moda, pentru ca peste tot sunt bombardati cu informatii si exemple despre sex(in toata media, in grupul lor de prieteni) si aceasta moda suplineste lipsa preocuparilor sanatoase si potrivite varstelor, a informatiei corecte.
Unul din factorii care influenteaza inceperea vietii sexuale este curiozitatea. Depasind curiozitatea, intervine placerea si-n final obisnuinta si dorinta. Da, intr-adevar, este mult prea devreme. Inceperea vietii sexuale este influentata si de anturaj. Cred ca si din pricina superficialitatii in supraveghere, din partea parintilor asupra copiilor.
Eu am facut acum 2 ani adica la 12 nu pentru ca e la moda, pentru ca e coool pentru ca e de gasca ci pentru ca imi place
A pai... este anormal. clar asta. si poate fac asta de placere. dar nu se gandesc si la riscuri
Buna.
Cred ca majoritatea copiilor nu se gandesc la riscurile care vor urma din cauza inceperii vietii sexuale la o varsta asa de frageda.
Nu mi se pare un lucru normal.Cred ca preocuparea copiilor ar trebui sa fie cartea. E ok sa ai prieten, sa iesi cu el, in cluburi, la plimbare... dar atat.
E vorba despre prostie in masa.Lipsa de informare acum
Si daca esti la Cuca Macaii tot stii care e treaba cu contraceptia asta
Lipsa de timp a parintilor, da.Nu te poti astepta ca un tata al carei nevasta e plecata in alta tara sa abordeaze cu fata lui adolescenta subiectul sex.Si tipa cade la pat ca o floare oflita la prima bruma.Greu prima data ca dupa aia incepe sa ii placa ba chiar cauta "armasar sa imi faca fata nu asa"(nr.forum CG)
Cu asemenea specimenii de copii ti-e frica sa mai nasti
Mda...se pare ca acum de la 18 ani s-a ajuns la 12 ce lume mai rezistati si vai macar 17 ani
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: