Pt ca le place romana? fetele sunt mai romantice si le plac povestile si sa povesteasca iar baietii sunt mult prea exacti! asta expilca si faptul ca in majoritatea liceelor, la filo sunt fete mai multe iar la mate-info baietii sunt la putere
In general fetelor?
Eu zic ca nici baietilor nu prea le place
E o materie.grea si.trebuie multa bataie de cap
De ce oares unt atat de multe fete le filo?
nici eu nu-s fan matematica, dar o suport cat s anul dau cu ceva in tabla si o inteleg.mate-info.
pace!
Ptr ca este o materie mai greoaie si noua ne plac mai mult lucrurile mai simple, dar exista cazuri carora le plac matematica.
Eu ma numar printre fetele carora le place matematic.
De ce nu le place celorlalte? Matematica este stiinta exacta, care cand in capul tau se alfa doar palavrageli si iesiri din viata reala, iti da dureri de cap. Majoritatea fetelor sunt preocupate de altceva, si le place sa se invarta mult in jurul casei fara sa priveasca pe fereastra.
Depinde foarte mult de profesor. Daca stie sa te atraga in cursa nu mai scapi. Unii copii se nasc cu o gandire analitica si le vine manusa matematica. De aceea se impart liceele in real si in uman pentru ca inclinatiile copiilor sunt diferite. Avem nevoie si de poeti nu numai de contabili, nu?
Buna intrebare...pai eu sunt fata si cred ca in general fetelor l sta gandul la baieti deci cu totul si cu totul in alta parte nu la mate
Mie imi place matematica!. Chiar daca uneori, ma mai enervez la unele probleme, ca nu le inteleg, nu as vrea sa incetez sa invat aceasta materie.Am si o dovada ca imi place matematica:am cea mai mare medie din clasa..
Larisuk128 întreabă: