Varsta. De regula, in perioada adolescentei, tinerii se comporta ca niste draci, ce-i drept - asta e adevarul, asa sunt majoritatea, pentru ca atunci se produc ceva modificari, nu mai sunt nici copii, dar nici adulti si atunci e momentul cand multi o iau razna...
In relatia de prietenie?
Atunci de ce ar incerca un baiat sa se comporte frumos si brusc de la un timp sa inceapa sa te numeasca urit si chesti de genu?
Sunteti imaturi amandoi,un motiv a avut, relatie de prietenie exista doar intre gay,asexuali si fete atat, orice baiat simte ca vrea sa faca sex, a nega asta nu inseamna ca nu simti, asta e ca cand esti la dieta, negi foamea
Pai si daca fata ii zice ca il place si el ii zice ca foarte bine pentru tine, cautati altul ca eu nu is de tine?
Poate nu esti asa sexy, nu il atragi fizic, asa ca fizic arati de nota 7 poate el e de nota 8
Eu as zice ca te-a placut un timp, tu nu ti-ai dat seama, l-ai considerat ca pe un prieten.
Bun, problema e ca s-a intamplat ceva si nu se mai simte atras de tine, din cauza asta a devenit irascibil si nepasator.
Este posibil sa il fi ranit cu ceva?
De oarece odata i-am trimis svreen la o prietena de a mea cu ce am vb, si el la scoala ia luat telefonul si a vazut, si cand l-a intrebat pri mesaje de ce nu vb cu mine a zis ca ma uraste, si sa ma duc si ca data vitoare sa nu mai fac screen la ce vb
Posibil.
E posibil ca el sa se fi deschis in fata ta, iar prin acel SS, i-ai demonstrat ca nu esti de incredere, si ca nu-ti pasa cu adevarat de el, prin urmare, actioneaza in consecinta.
Mda l-am intrebat si a zis ca nu
Cum as pute sa indrept situatia?
Chiar daca sunt sanse sa nu ma placa, eu nu vreau sa fim certati doar din cauza ca eu il plac
Nu pot sa-ti ofer un raspuns exact.
Nu stiu exact care e situatia intre voi.
Recomandarea mea e ca pentru inceput, sa-i ceri scuze, sa precizezi ca nu credeai ca il va deranja asta, in functie de raspunsul lui, vei vedea ce e de facut, daca continua discutia, incerci sa-i explici, daca e respingator sau sec, ii urezi noapte buna si nu-l mai cauti, nu pana nu te va cauta el mai intai.
Cum o mai fac? daca i-am zis deja ca il plac
Imi va da block
Eu ti-am spus sa-ti ceri scuze, faptul ca tu i-ai zis ca-l place, nu face ca scuzele sa nu mai fie necesare si asa mai departe.
Iti ceri scuze, simplu si la subiect si aia e.
Daca-ti da block, aia e, viata merge mai departe, pierderea lui.
Ok o sa ii zic, mersi de ajutor
Aaa si inca ceva nu crezi ca va crede ca sunt obsedata de el, daca ii scriu asa mult?
Daca consideri ca e posibil ca el sa te considere obsedata, atunci trebuie sa-i spui sec "Imi cer scuze pentru incovenient" si atat.
Stiu ca in genul asta de situatii suntem tentati sa ne explicam sa ne facem bine intelesi, insa cel mai adesea, nu se rezolva nimic.
Ba din contra, cand exageram prin a ne cere scuze, cealalta persoana incepe sa-i acorde o mult mai mare importanta problemei, astfel de la o problema care trebuia sa fie trecuta cu vederea, se ajunge la un motiv de cearta, suparare, despartire, etc.
Ok asa voi face sper sa decurga totu bine
Mdaaa a citit si nu a rs deloc, cum mam asteptat
Bine, nu-ti fa griji, tu ti-ai facut datoria, asta e tot ce conteaza pana la urma, ca esti impacata cu tine, sau cel putin asa ar trebui sa fii.
Stiu,dar eu ma simt cam nașpa ca nu mi-a rs
Se vede ca e orgolios si cedeaza greu
Din ce cauza poate fii?
Sincer,n-am idee. Uite si eu am avut o prietena foarte buna cu care vorbeam zi de zi destul de mult ne mai si intlneam pe afara,dar de la un moment dat pur si simplu imi pierdusem interesul si faceam alte lucruri, dar daca este cazul sa ne voorbim din nou nu te gandii ca ar fi vreo problema, mai vorbim ocazional si ne intelegem ok.
Sfatul meu este sa-i mai dai tu mesaje, dar sa nu exagerezi, ca dupa chiar nu o sa te mai bage in seama, daca nu iti da si block DD
Pai mi-am cerut scuze ca cred ca l-am ranit din cauza unor screenuri (i-am trimis unei prietene o converstaie de a noastra si rl ia luat telefonul la scoala si a vazut), dar nu mi-a raspuns doar a citit, nici block nu mi-a dat, insa inainte cu vreo cateva zile i-am zis ca il plac... poate fi de la aia
Deci imi pare rau sa-ti zic, dar cred ca nu te place... Daca i-ai spus chestia aia si el nu-ti mai raspunde nu te place, dar nici nu vrea sa ti-o spuna pe fata
Eram sigura de asta dar macar am incercat
Insa chiar daca il plac nu vad de ce nu am putea prieteni, nu vad de ce doar din cauza sentimentelor mele pentru el ar creca un obstacol.
Mda poate el nu gindeste ca mine sj de aia ma ignora
Eram sigura de asta dar macar am incercat, as fi preferat sa imi zica in fata decat sa nu rs dar mna.
Insa chiar daca il plac nu vad de ce nu am putea prieteni, nu vad de ce doar din cauza sentimentelor mele pentru el ar creca un obstacol.
Mda poate el nu gindeste ca mine si de aia ma ignora
"Mda poate el nu gindeste ca mine sj de aia ma ignora"
Exact! Eu zic ca mai bine sa-l lasi pe treba lui si sa astepti pana gasesti pe alt cineva
Voi vedea ce se va mai intampla mai departe, mai ales cand ma voi duce la scoala
Pai unul din ei a facut ceva ce la suparat pe celalalt, evident. Dar daca sunt oameni inteligenti, isi vor da seama ca nu are nici un rost sa se certe din pricina unei fapte si vor putea trece peste. De ex eu am spus niste lucruri care l-au facut pe un prieten de al meu sa se supere (nu mi-am dat seama ca o sa se simta asa ofensat) si a doua zi nu intelegeam de c enu mai vorbeste cu mine, si l-am intrebat ce s-a intamplat. Mi-am cerut scuze si omu a inteles si suntem prieteni in continuare. Cine stie poate si eu au patit la fel... mna. eu stiu?
Am incercat asta pana la urma ne am impacat, dar totusi la cateva zile ne-am certat, cred ca l-am suparat din cauza unor screenuri care ii le am trimis unei prieteen, ca el a luat la scoala telefonh ei si a vazut, si odata cand i-am scris pe insta mi-a zis ca ma uraste si nu mai vrea sa vb cu asa oameni si sa nu mai fac screen cand vb
Acum de putin timp i-am zis ca il plac, el mi-a zis ca e bine pentru mine dar sa imi caut pe altul ca el nu e pentru mine
Hmm... Cred si te sfatuiesc ca ar trbuii sa lasi deocamdata baietii si iubiteii. Nu este ok de pe acum. Iti dai seama ca ai extrem de mult timp sa iti faci cati iubitei vrei tu. Sunt foarte multe cazuri in care fetele de 12-16 ani si-au facut iubiti drogati care le bateau si le amenintau ca daca vor spune cuiva ceva le vor omora sau care au fost violate sau doamne fereste ce mai au ei in cap. Nu spun ca este cazul vreunul dintre cazurile tale. dar. sti, un copil nu ar trebui sa-si inceapa viata de adult prematur. Incearca si evita aceste "tentatii" sa le spun asa. Sa nu pui botul la niste complimente gen: vaaai da ce frumoasa esti tuu... uite ce muschi am eu, vrei sa fim iubiti? mna. nu cred ca vei asculta tu un straini de pe TPU care aparent nu are ce face si raspunde la intrebari . Dar ai grija. Sa nu crezi ca iti vorbeste un mare adult sau mai stiu eu ce. am 16 ani si tot ce ti-am spus pentru ca stiu despre ce vorbesti pentru ca vad lucrurile astea aproape in fiecare zi si nu ii ok . btw tu in intrebarea ta vroiai sa para ca vorbesti despre alte persoane dar de fapt vorbeai despre tine
mikutza întreabă:
liana555bgd întreabă: