| Anonim8888 a întrebat:

De ce credeți că se uită oamenii insistent la cineva pe stradă chiar dacă nu se cunosc?
Voi, de obicei, de ce vă uitați la cineva? De ce ați filma sau fotografia pe cineva pe stradă?
De obicei, merg pe strada sau la supermarket și observ că unii se uită destul de insistent la mine. Arăt că o fată normală, nu am ceva ieșit din comun. Mi s-a întâmplat de multe ori ca unii chiar să mă urmărească prin magazin și nu mi se părea doar mie pentru că și alte persoane cu care eram îmi atrăgeau atenția să am grijă.

Chiar recent am avut o întâmplare mai dubioasă cu un tip: ies din magazin și aștept o mașină să vină să mă ia din fața magazinului respectiv, iar cât așteptam acolo, observ că iasă mai multe persoane din magazin, ceva normal până aici, însă văd că un tip se oprește puțin la câțiva metrii de mine și mă privește insistent. La început m-am uitat fugitiv la el, crezând că dacă își da seama că l-am văzut se oprește, dar el insista în continuare, efectiv erau momente când se uita fix, apoi își ia telefonul și tastează ceva. Tastează, se uită, tastează, se uită, apoi ține telefonul ca și cum ar face poză sau ar filma și tot așa. Eu atunci am început să devin ușor agitată pentru că mă simțeam inconfortabil, după care el se plimbă puțin cu telefonul la ureche. Între timp ajunge și mașina care trebuia să vină după mine, el face un pas în față și ridică mâna cu telefonul sus, atunci am văzut că filma. Am încercat să plec de acolo ca să nu mai apar în filmarea lui dar el avea grijă să nu cumva să mă scape din cadru, așa că am mers și am intrat cât de repede am putut în mașină. Când am intrat am văzut că era concentrat să filmeze nr. de înmatriculare al mașinii și fundalul apoi imediat a plecat și el tastând ceva pe telefon. De atunci nu l-am mai văzut.

3 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Frate te uiți ca tot omul la oamenii ca doar nu te uiți pe cer nu? Te uiți frate ca orice om normal toți oamenii se privesc se uita unul la altul chiar ce poarta ce haine are pe el ce adidași are ce fizic are ce telefon are sau mai știu eu se mai plac uni din priviri asta nu însemna că cineva are ceva cu tine sau vrea ceva de la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se uite, de aia nu mai pot eu sa dorm. Tu greșești ca stai sa acorzi atenție la toți chiorii care poate nici nu vad bine și de asta se uita. Unii poate cred ca ești umanoid, apoi mai sunt drogații sau alcoolicii care te vad sub alte dimensiuni. Sau poate te vede cum mai multe capete.

În cazul tău, dacă ești și copil : or fi și pedofilii, alți obsedați. Soluția salvatoare, când mai vezi asta ( ca filmează cu telefonul) : trage-i una in oo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fie suferi de paranoia, fie chiar cineva vrea sa iti faca rau. Oricum, filmeaza-l si tu!