Tineretul din ziua de azi se apuca de fumat din curiozitate, dar si pentru ca sunt considerati niste fraieri daca nu o fac[ceea ce este o idiotenie] si continua fiindca devin dependenti de ele fara sa vrea. -> Nu sunt de acord cu faza ca o fac din placere.Nu vad care-i placerea.
Din lipsă de ocupație și din influențele negative ale celorlalți. Sau...din cauza prostiei.
Pentru ca nu gandesc. Ieri m-am intalnit cu o fata ( o cunostiinta de pe la scoala) si ma interbat daca fumez. Eu i'am spus clar nu, iar ea mi-a spus ca sunt cocalara .Mai mult mi-a spus ca fumeaza de la 6 ani. Deci poti deduce foarte usor ce fel de copii sunt acestia.
Ba da. si cateodata este de vina anturaju pentru ca prietenii te indeamna. si ca sa fii ca ei. incerka. deci sunt de acceasi parere ca tine
Majoritatea ca sa para smecheri si tari, ca sa se integreze in gupuri dubioase, iar uniii o fac din curiozitate
Pentru ca sunt influentati negativ.De cine? De catre asa zisii prieteni, de la parinti(in caz ca fumeaza).Ce vad acasa, fac si ei.Vad ca vorbesc urat altii, imediat si ei.