| Pufuliky a întrebat:

De ce credeti ca un fost prieten care nu a mai vrut sa stea cu mine trece pe langa mine ca si cum nu m-ar mai cunoaste si pe mess m'a intrebat odata cine sunt? nu gasesc nici o explicatie pentru asta

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate are probleme cu memoria.Si mie mi se mai intampla sa mai intreb prin lista care sunt si unde ii cunosc pentru ca nu stiu de unde sa ii iauthinking
Atunci cand te desparti de cineva ai 3 variante:
-te faci ca nu il mai cunosti(cea mai proasta)
-salut si atat
-ramaneti realmente prieteni

Elianna
| Elianna a răspuns:

Neam prost!

| pwp a răspuns:

Poate te-a lasat pentru ca credea ca il inselii...si de aia nu te baga in seama!

| baru a răspuns:

Salut. Nici nu trebuie. Nu incerca, sa intelegi pe cineva ca nu vei reusi, Lumea este foarte dificila, si greu de inteles. In afara de faptul acesta, mai exista si o alta atitudine, care se defineste a fi lipsa sapte ani de acasa. Mergi drept, priveste inainte, si incearca sa traiesti clipa si prezentul Pa

| nana a răspuns:

Buna Pufuliky.Pai acest individ nu a avut sentimente sincere si curate pentru tine. Acum vrea sa para indiferent si strain de persoana ta, ca si cum nu ar fi existat acest pasaj in viata lui, doar in a ta. Se spune ca in viata, indiferenta si grandomania te fac sa devii propriul tau dusman. Ce ai de castigat daca tu (in persoana lui) iti bati joc de un prieten pentru a castiga altul? Pai pierzi unul care iti este cu adevarat prieten si castigi altul care cine stie cum poate fii. Cam asta a fost caracterul fostului tau prieten si nu ai de ce sa suferi si sa te intristezi. Mai bine ca ai terminat cu el. Ai de acum incolo ce fel de prieteni ia-ti faci si nu mai pune suflet pentru cei ce nu merita. Succes. Pup.
nana

| Berșka a răspuns:

Simplu... pur si simplu isi batea joc sau avea chef de panarama.sunt baiat si stiu cum sta treaba...sau ma rog cum crezi