| ALEXANDRA_7471 a întrebat:

De ce credeti ca viata merita traita?
In ultimul timp nu mai suport absolut nimic la mine! straight face.
Simt ca viata mea nu are nici un rost. oh go on
Daca aveti chef sa raspundeti, raspundeti! daca nu, lasati-ma oh go on.

6 răspunsuri:
| aalwayss a răspuns:

Din randurile acestea inteleg ca esti prea sictirita sorry de expresie dar.viata e doar una, trebuie traita hellooo. nu suport pers acestea care zic ca nu au nici un rost in viata, toti avem un rost in viata.Mai am o prtna care zice la fel : Ma omor peste noapte bla bla bla. Dar ce tot nu va place la viata. Ori ca nu va place un baiat ma pis pa`el.Eu imi traiesc viata E DOAR UNA BA! Trezeste-teeeeeeeee!

| sebilica a răspuns:

Am gasit un site despre iphone apps si vreau sa stiu daca cineva a folosit acest site: http://www.bestappiphone.com

| sceptic a răspuns:

Deci. grav!
Din ce in ce mai multa lume are starea asta, si incep sa ma simt si eu cam la fel.
Crezi ca viata nu are nici un rost, a avut vreodata? Daca a avut, adu-ti aminte de acele momente in care viata ta chiar era frumoasa, si gandeste-te cati oameni ar da orice sa mai aiba o viata acum.Acelasi lucru si despre faptul ca nu suporti nimic la tine, cred ca iti trebuie putina incredere sa vezi ca nu esti chiar asa 'defecta'.
Am avut chef sa raspund si mai ales sa ajut, daca am ajutat thinking
Nu astept funda, doar sa fie citit acest raspuns.
Take care >:d

| SomeBody12425356 a răspuns:

Ai o singura viata deci traiesteti-o nu o lasa sa treaca si la batranete sa te intrebi de ce nu ai facut-o cand ai avut sansa.
Fa o proba urmand urmatoarele instructiuni:
1 ia 200 lei si aruncai pe jos
2 ia calculatorul si aruncal
3 fa asa cu mai mult lucruri valoroase

chestia e ca banii si calculatorul poti sa le iei inapoi dar viata e una singura deci duta in camera ta punr-ti patura in cap si gandeste-te la asta.
Asa am facut eu cand am fost in situatia asta.
Doneaza si o funda daca ti-a fost de folos.

| Adrian_8815 a răspuns:

Spui asta din multe motive. Unul dintre ele este monotonia. Daca ai face in fiecare zi lucruri diferite si ai incerca sa-ti creezi legaturi noi ai vedea cat de minunata e viata. Sa-ti dau un exemplu cu privire la ceea ce poti sa faci. Vorbeste cu o colega cu care pana acum nu ai avut tangente sa iesiti intr-o dupa-amiaza. Cunoaste-o, ascult-o, cine stie... poate te va prezenta unor prieteni si vei gasi astfel si un baiat care sa-ti placa.
Mult succes si nu uita:
Daca vei incerca sa faci celorlalti ziua mai frumoasa vei ajunge sa o faci si pe a ta.

| myha a răspuns:

Este decat o perioadaa din viata ta. Exagerezi! Cand o sa locuiesti singura si o sa fi nevoita sa te intretii si nu o sa stai in pat seara sa te gandesti de unde sa faci rost de bani ca sa platesti chiria, atunci ce o sa faci?