Esti o persoana cu o imaginatie bogata.
Nu e nimic rau in asta, cand ai o problema te gandesti la mai multe modalitati prin care o poti rezolva.
Faza este ca sunt 2 persoane complet diferite una rea si una buna care discuta intre ele si cu mine.
Ai prea multa imaginatie.
Stiu asta
Esti un băiat sensibil si cu o imaginatie foarte bogata.
Este ceva normal, multi artiști au fost considerati "nebuni" pentru felul asta diferit de a gândi da erau complet sănătoși. Cata vreme esti constient ca e doar in capul tau si ca nu sunt voci reale, nu e considerat început de schizofrenie!
Mersi,cred ca ai dreptate.
Eu unul nu as spune ca discuta cu tine. Este vorba despre vocile pe care le creezi tu! Faptul că e una rea si una buna arata ca ai o parere nesigură despre tine. În capul tau se ruleaza un fel de scenă care te face sa realizezi niste lucruri despre tine. Ai nevoie mai mare de un psiholog. La psihiatru ai putea merge dar doar dacă dorești să reduci din imaginația asta.
Sunt okey cu imaginatia mea si cred ca o sa pastrez si chestia cu cele 2 pers pentru ca ma ajuta si chiar nu ma deranjeaza. otricum mersi de sfat
Efectiv parca am fi gemeni ori m ai fi descris pe mine gen mi se intampla zilnic. Cand scriu ceva ma gandesc ca sunt inca cateva persoane langa mine si le explic ce fac ori pur si simplu incep sa mi spun toate probleme si mi imaginez ca e o "cea mai buna prietena" langa mine. Lucrurile astea mi se intampla fara sa vreau. Am vazut ca mai sus multi au spus ca ai putea sa fi un scriitor bun, chiar asa este. Eu spre exemplu scriu scenarii de filme (care totusi raman scrise pe un caiet de sub pat, hastag trist). Nu cred ca e mare lucru, ai fi surprins ca lucrurile astea le fac o gramada de oameni
Odata am mers la un amic acasa si l am zarit cum vorbea singur sau chiar pe mama cum vorbea despre mine, am fost surprins cand am intrat si nu mai era nimeni in camera in afara de ea cand am intrebat-o ce facea m-a facut nebun
Ideea e ca, ce faci tu, fac si eu, face si vecinul, face oricine.
Mersi de raspuns ma panicasem=)
Esti prea mult in capu tau.Incearca un exercitiu de imaginatie, prin care iti golesti cumva "energia" adunata
Eu mereu sunt pe alta lume de cand ma stiu sau mai bine zis pe mai multe lumi=)
Poate ai talent de scriitor. Ai incercat sa pui pe hartie scenariile? Sa vezi ce spune profesorul tau de literatura.
Cat despre ultima parte, e normal. Toti ne gandim cam ce ar spune "celalat" daca am avea o discutie, un conflict, etc.
Am incercat dar am realizat ca ar trebui sa scriu 24 din 24 fara oprire timp de o eternitate asa ca m-am oprit.
Poate se intampla din cauza ca nu ai cu cine sa vorbesti despre problemele tale. Trebuie sa ai macar o persoana caruia sa i te descarci. Chiar si un strain. Orice sfat iti este de ajutor. Si eu am avut o groaza de perioade d.astea si a trebuit sa merg la psiholog si inca am, dar constintizez ca nu e okey sa ti totul pentru tine daca ma intelegi =)