| GeaninaSd21 a întrebat:

De ce daca desi ne-am despărțit, fostul meu prieten nu m-am blocat pe rețelele de socializare ba din contra continuă să îmi urmărească fiecare story, sa îmi aprecieze postările etc. Nu zic că aș vrea să mă blocheze doar că mi se pare puțin ciudat.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E un băiat cu bun-simț, d-aia!

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil urmărește o împăcare ulterioară sau pur și simplu nu a putut trece peste.
In orice caz, daca v-ați despărțit în special din cauza geloziei...aș recomanda totuși să-i dai block, de ce?
In caz că îți vei face relație ulterioară, te va mustra sau de obicei așa se întâmplă.
Deci da, tu decizi daca merita sa-l blochezi sau nu!
Tu știi mai bine situația, iar în consecință nimeni nu te poate sfătui mai bine decât intuiția ta!
Mult succes!

| GeaninaSd21 explică (pentru Hyperion7):

Nu ne-am despartit din cauza geloziei, pur si simplu dupa prima intalnire ne-am oprit brusc din a mai vorbi el spunandu-mi ca nu mi-a mai scris deoarece a vrut sa vada daca ii scriu si eu prima

| Hyperion7 a răspuns (pentru GeaninaSd21):

Asta deja suna a orgoliul prostesc!
Pune-ti următoare întrebare și ea e cheia problemei tale.
Oare merit eu sa fiu tratata așa de către cineva care oricum va dispărea cândva din viața mea? Oare chiar merita să-mi pierd timpul cu cineva care pune mai presus orgoliul decât iubirea? Oare chiar nu merit eu ceva mai bun de la viață?
O dată răspuns la întrebările astea, vei descoperi și soluția.
Numai bine!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună, cel mai probabil nu a trecut peste.
Sunt și persoane care rămân " prieteni" după o despărțire, cine știe, poate spera la o împăcare, etc.
Posibilități sunt destule, îl poți bloca chiar tu dacă te deranjează.

| GeaninaSd21 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Problema e că nici eu nu am trecut peste, deși a trecut ceva timp de când nu am vorbit și aș vrea să îi scriu însă nu prea am curajul necesar