Probabil urmărește o împăcare ulterioară sau pur și simplu nu a putut trece peste.
In orice caz, daca v-ați despărțit în special din cauza geloziei...aș recomanda totuși să-i dai block, de ce?
In caz că îți vei face relație ulterioară, te va mustra sau de obicei așa se întâmplă.
Deci da, tu decizi daca merita sa-l blochezi sau nu!
Tu știi mai bine situația, iar în consecință nimeni nu te poate sfătui mai bine decât intuiția ta!
Mult succes!
Nu ne-am despartit din cauza geloziei, pur si simplu dupa prima intalnire ne-am oprit brusc din a mai vorbi el spunandu-mi ca nu mi-a mai scris deoarece a vrut sa vada daca ii scriu si eu prima
Asta deja suna a orgoliul prostesc!
Pune-ti următoare întrebare și ea e cheia problemei tale.
Oare merit eu sa fiu tratata așa de către cineva care oricum va dispărea cândva din viața mea? Oare chiar merita să-mi pierd timpul cu cineva care pune mai presus orgoliul decât iubirea? Oare chiar nu merit eu ceva mai bun de la viață?
O dată răspuns la întrebările astea, vei descoperi și soluția.
Numai bine!
Bună, cel mai probabil nu a trecut peste.
Sunt și persoane care rămân " prieteni" după o despărțire, cine știe, poate spera la o împăcare, etc.
Posibilități sunt destule, îl poți bloca chiar tu dacă te deranjează.
Problema e că nici eu nu am trecut peste, deși a trecut ceva timp de când nu am vorbit și aș vrea să îi scriu însă nu prea am curajul necesar
Penaaaa1 întreabă: