anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce de fiecare data cand ma uit la ceas este si 39? Cel putin de o luna, cand ma uit la ceas este si 39 de minute, si in ultimul timp intalnesc acest numar de mai multe ori, chiar si de 6-7 ori pe zi cand ma uit la ceas, si in plus uneori il vad si in jocuri, pe net, la televizor, dadusem asa printre canale si zicea la stiri 39 de persoane au fost ranite, pe net zicea de cineva care era nascut in 1939... de ce intalnesc acest numar tot timpul?! De ce?

10 răspunsuri:
| ReadAllAboutMe a răspuns:

Stai linistit! E doar o superstitie nu trebuie sa iti faci grijiwinking Succes!puppy dog eyes

| introduaicinumele a răspuns (pentru ReadAllAboutMe):

Dar vreau sa stiu care e faza cu acest numar, deja incep sa ma enervez cand il vad ca nu inteleg de ce mie mi se nimereste tot impul si unui coleg de-al meu vede doar nr 139, de ce? Asta e intrebarea, de ce?

| k1NNNdeR a răspuns:

OPRESTETE! Nu te mai gandi la acest numar.O sa devii obsedat si o sa descoperi ca esti legat de acest numar deci oprestete.

| introduaicinumele a răspuns (pentru k1NNNdeR):

MA OPRESC! Nu mai ma uit la ceas, nu mai ma uit la numerewinking mai nou si cand ma uit pe Youtube la ce minut este video-ul este nr:39... devine enervant!

| k1NNNdeR a răspuns:

Mane imi trebuie cateva date ca sa stiu daca e ceva grav sau e doar o coincidenta.Add id alexpascu13

| introduaicinumele a răspuns (pentru k1NNNdeR):

Acum cand am vazut mesajul tau e si 39 :o

| k1NNNdeR a răspuns:

Dami add la mass si vorbim.

| Synasy a răspuns:

Doar 39 vezi sau mai e si o alta cifra alaturi?

| Synasy a răspuns:

Nu te mai gandi la el si cand il mai vezi gandeste-te la nr tau preferat sau la orice altceva happy

| Costin1996 a răspuns:

Nu cred ca-i nimic si eu ma intalnesc mereu cu 7 sau 17laughing))