| just|breathe a întrebat:

De ce de fiecare dupa ce ma simt impacata si fericita sufleteste, cand simt ca parca numai am nici o grija, cand mi-se pare ca sunt teleportata in alta si lume, trebuie sa urmeze ceva care sa ma distruga, si sa vina toate problemele, toate impotriva mea. O sa ajung sa imi fie frica de fericire, pentru ca dupa ea urmeza un cosmar care va anula tot ce a fost bun pana in momentul respectiv. Tanjesc atat de mult dupa aceste binecuvantate si rare clipe de fericire, ca apoi totul sa se termine prost...asa e intotdeauna-chiar am observat asta.Nu credeam ca o sa imi doresc sa vina noaptea mai repede sa adorm, si sa ies din aceasta stare ciudata pe care am avut-o, sa ma trezesc si sa revin la starea aparent normala, si sa ma gandesc"Ieri a fost o zi ciudata.Bine ca am scapat de starea aceea si ma simt in sfarsit normal."

Sunt singura care am stari din acestea?

6 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Nu, nu esti singura. Si eu patesc aceleasi lucruri. Cand toata ziua am fost fericita, calma si bine-mersi se baga ceva intre mine si fericirea mea si ma simt mizerabil, imi vine sa plang. straight face
E ca si cum destinul mi-ar spune: "Gata ti-a expirat timpul de fericire, acum e timpul sa fii trista, sa plangi." Si nu suport starea de tristete.

| HBK a răspuns:

Cu totii trecem la un moment dat prin clipe mai putin frumoase, fericite, care ne duc cu gandul la pierzanie.Tot ce conteaza este sa avem incredere in fortele noastre proprii ca putem depasii momentul critic si sa eliminam spiritul negativist, gandindu-ne:"ca de ce ni se intampla numai noua asta?". Priveste lumea cu alti ochi si doar asa poti dobandi o usoara liniste sufleteasca.

| Yly a răspuns:

Nu ești singura tongue

| sadonlife a răspuns:

In primul rand nu esti singura. si eu patesc cam la fel si trebuie sa te gandesti ca deocamdata esti la o varsta destul de mica presupun dar sa ajungi pe la vreo 50-60 de ani si atunci chiar sa ai probleme grave in primul rand cu sanatatea sad nu stiu zic si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu patesc la fel. Uneori mi-e frica sa rad ca stiu ca dupa un moment de fericire oricat de scurt ar fi el, urmeaza o perioada lunga de tristete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.stiu cum e.si este trist.pentru ca ajungi sa iti fie frica de fericiresigh Dar asta e viata.>big grin