Bună seara Simona,nu toţi gândim la fel, în viaţă multe persoane îşi dau seama prea târziu de faptul că toată viaţa a făcut numai rău şi ce nu trebuia,până la urmă toate persoanele au un gram de voinţă pentru a se schimba, orice om dacă îsi doreşte şi îşi impune sigur poate devenii o persoană foarte cuminte şi la locul ei nu credulă şi profitoare, cum am spus nu toţi gândim la fel, nimeni nu-i perfect, aşa că poate într-un viitor sperăm că relaţiile să fie de lungă durată şi iubire reciproc.
O seară minunată!
Vrei o parere? Invata sa scrii.
In al 2-lea rand, lasa epitetele inutile, ca pana acum ai facut inimile alea numai bucati, parca faci sortimente.
In al 3-lea rand, asta e generatia zilelor noastre, copii nu vor sa mai fie copii, dar nici adulti nu vor sa fie, ci doar niste adolescenti razgaiati.
Normall! ai ma? nu-ti amintesti de mine? id tau:speed_.....si continuarea o stii tu..eu sunt simona! cate simone stiii tu?
Gata Simona mi-am amintit, îmi pare rău te-am confundat cu o altă persoană chiar astăzi m-am întâlnit cu ea şi mă miram tot Simona o chema, eu am ieşit mă pun să mai învăţ la cultură civică.
O seară minunata îţi doresc!