| ionut7 a întrebat:

De ce, de o vreme, multi baieti poarta blugi stramti?

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care si unele fete poarta blugi cu turul lasat! Adica pentru ca asa le place, sau vor sa fie la moda.

| TeoPT a răspuns:

Le place să aibă dureri de c***e.

| Dumnezău a răspuns:

Marea Hipstereala Nationala, tatucule.Si inca nu ai vazut nimic.Asteapta sa vezi toti baietii cu espadrile(vansi), care pana in 2006 ii luai din piata din sat cu 5-6 lei, si o sa-i vezi pe dragii fesanisti si culeni cu espadrile de 100 lei,comentand: ''Ba,da' stii ce comod e, ba?''Moda pe dracu, e hipstereala pura.Si ii mai vezi si cu cate-un citat din Paler la status,ca sa para dajtepti,dom'le. Purtati blugi largi, normali, adica albastri/negri/gri.Nu fiti gay.Si cititi Steinbeck, fu*u-va-n gat.

| Detlev a răspuns (pentru Dumnezău):

Bahh frate tu zici prostii daca esti sarac si stai la bloc normal ca nu poti sa iti placa blugi stramti.Si eu port blugi stramti dar si largi asta nu e o problema daca porti blugi stramti nu inseamna ca esti Gay inteles. Daca tu nu iti poti permite blugi stramti cumpara si tu si ai sa vezi ca iti schimbi parerea!

| Bubuuuu a răspuns:

Pentru ca blugii largi nu se mai poarta asa cum se purtau pe timpuri, acum se poarta blugii skinny (poate si colorati). Arata misto big grin :*

| SEAL a răspuns:

Pentru a arata ca niste maimutoi parliti, deja baietii arata ca niste fete urate

| DorothyAnn a răspuns:

Pentru ca s-au uitat la disney, la acele spot-uri cu Electra, ciudata care dadea sfaturi de moda, si au auzit ca se poart blugi largi si nu mai stiu eu cum si au luat fix pe dos! Normal ca a fost o gluma de 1 Decembrie!

| fasolescazuta a răspuns:

De poponari...

| Adrian_Neacsu_1997 a răspuns:

Coaie, se purtau şi în anii 70, nu de o vreme. Doar că acum s-au modificat puţin. Dacă vrei să ştii de ce se poartă, nu ştiu. Şi eu port, şi îi port fiindcă îmi place. Depinde la fiecare persoană. Ştii tu, i-a descoperit unu', iar acum îi poartă toţi.
CHEERS!

Întrebări similare