| SakuraMiraiEdo a întrebat:

De ce depresia la copii este atat de ignorata in Romania?

Răspuns Câştigător
| blackPug97 a răspuns:

Pentru ca pe adulti ii doare fix undeva de copii lor, tara asta ii plina de oameni la care nu le pasa de nimic, si pentru ca mereu merg pe ideea ca "Ce probleme poate avea un copil? Ca el nu trebuie sa mearga la lucru si sa duca bani in casa..."

| SakuraMiraiEdo explică (pentru blackPug97):

Sunt de aceeasi parere cu tine.

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu văd de ce ai ajuns la această concluzie? Sunt psihologi școlari care nu sunt puși degeaba acolo.
Eu sincer dacă văd un copil idiot că devine depresiv pentru că a luat o notă mică sau pentru alte motive tâmpite normal că mă apucă sentimentul ăla de răceală și la cum se dau depresivi mulți copii care au parte de prea mult confort și nu știu să se bucure de el...Îi penibil.

| sabinalarisa a răspuns:

Eu consider ca depresia este ignorată in Romania deoarece sunt foarte multi oameni inchisi la minte. Ei cred ca copii se victimizează si exagerează. Am avut niste probleme acum ceva tip. Nu era depresie ci eram antisocială. Pur si simplu îmi era frica sa vorbesc cu alti oameni. Mă gândeam ca ma vor respinge sau ca vor crede ca sunt ciudată si persoanele care ma cunoșteau considerau ca doar caut atenție asupra mea. Ideea e ca in Romania sunt foarte putin oameni care ar merge la terapeut să-si rezolve problemele.

Întrebări similare