Se scrie cu D mare. Poate de asta te-a si lăsat.
Sau nici tu nu ai fost aproape de el atunci cand te-a pus la incercare.
Oare pentru că suntem pe cont propriu și zeitățile sunt invenții ale oamenilor?
Poti descrie acest moment greu in care simti ca te-a lasat? Poate nici nu iti dai seama dar, de fapt Dumnezeu te-a lasat pe tine sa preiei carma, nu te-a abadonat.
Depinde de cum pui problema si de ce asteptari ai tu!
Poate e ceva simplu.
Sau poate tu l-ai lasat pe El, NU te-ai gandit la asta? Comunicam cu Dumnezeu, prim rugaciune, faci asta
Apoi gandeste-te ca suntem pusi la incercare prin diferite metode.
Dumnezeu nu părăsește și nu lasă de izbeliște pe cei ce cred în El. Sunt momente în viața când credem că El ne-a uitat dar atunci ne testează răbdarea.
Evrei 13:5-6
El Însuși a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi." Așa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?"
Nu El te a lăsat... El nu te lasă niciodată, cum scrie în Deuteronom ul 31:8. Dar dacă ție în viața de zi cu zi nu Îți pasa de El, nu Îl cauți sincer, nu citești și nu împlinești Biblia, sa nu ai pretenții sa fie totul bine în viață. Chiar și copiii lui Dumnezeu au probleme, încercări, mna, momente grele în viață. Dar dacă ești cu adevărat copilul Lui, crede-mă, viata e foarte frumoasa indiferent de ce probleme ai avea. Cu Dumnezeu nu ai de ce sa fii demoralizat sau chiar sa ai depresie, nu știu... Depinde și ce problema ai tu, dar îți zic ca nu privești situația din unghiul potrivit
Pai vezi tu treaba este ca el nu te lasă nicidoată dar tu dacă faci ce faci altor oamenii nevinovați crezi ca o sa ai o viață buna făcând rău altora? toți plătim răul facut altor oamenii nevinovați nimic nu este trecut cu vederea si uitat sau lăsat pur ai simplu rau faci rau vei vedea faci bine bine vei vedea cu el nu ai cum săte joci ori cat de multi bani ai putea avea si ori cat de jmecher sa fi daca minți si faci rău atunci sa nu întrebi de ce Doamne de ce Dumnezeule căci Adevărul este unul doar.
Top G Forever
Dumnezeu cu d. Oare de ce te-a lăsat, oare de ce? Hmmmm... Ce întrebaaaare dificilăăă!