| LoveUbutUdontCare a întrebat:

De ce e atat de greu sa-l uiti? de ce nu poti sa lasi totul pur si simplu in urma, cand vezi ca el nu se intoarce... daca te-ar iubi s-ar intoarce, nu? mai ales daca el e cel care a gresit. De ce iubesc cand el nu ma iubeste? De ce ma vrea atunci, si spune ca ii pasa, dar nu face nimic sa arate, de ce? Au fost doar 2 ani de prietenie, 4 luni de relatie, si simt ca il vreau in fiecare zi tot mai mult, chiar daca stiu ca ma va rani iar daca vom continua. Lumea crede ca sunt o masochista, si incep sa cred si eu asta
Nu e corect
Doare prea tare

Vreau un singur lucru: TOTUL, sau nimic.
De ce e asa rece si totusi nu vrea sa ma lase? chiar mi-e greu sa inteleg.
Ma scuzati, dar e nasol la 18 ani sa simt asta, pentru a doua oara. Nu cred ca mai pot suferi dupa inca un baiat jumatate de an. Ce sa fac?

1 răspuns:
| ElecktroFloweR a răspuns:

Draga mea cel mai bun sfat ar fi urmatorul:
- lasa-i d***u de baieti, nu te injosi, arata ca esti mai puterica ca ei. Nu ii lasa sa faca ce vor cu tine, ai si tu putin respect fata de tine. Nu te lasa asa usor. Si nu spune da la toti. Aseapta mai intai s avezi daca te iubesc adevarat. Cea mai simpla modalitate este sa ii pui sa iti demonstreze.
Si ca sa treci peste asta am alt sfat:
- Iesi cu prieteni distrati-va esti tanara mai ai timp pana sa te mariti. Acum bucurate de libertate cat o mai ai. Fa cea ce doresti...
Eu ti-am dat un sfat daca vrei il asculti daca nu, nu e parerea ta.