Găseşti aici răspunsurile de care ai nevoie : http://www.formula-as.ro/......ine-i-7253
Sa zicem ca poate "combate" anumite boli cum ar fi:
Anemia
Fiind alimentul cel mai apropiat de consistenta plasmei, mierea inlocuieste mineralele si oligoelementele, actionand asupra hemoglobinei.
Gastrita
In gastrita hiperacida, mierea de salcam diluata in apa calda si luata cu 90-120 minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand "arsurile"
Ulcer
Doua linguri de miere de salcam diluata in 200 ml lapte nefiert; amestecul se bea noaptea, intre 22.00-23.00. Bineinteles, urmandu-se regimul alimentar adecvat.
Bolile ficatului
Colite, enterocolite.
Păi mierea are un gust bun și arome diferite, e un panaceu universal, Friday.
Mierea este un excelent energizant, care participă la digestie, o îmbunătățește, ajută la absorbția altor elemente(de exemplul calciu). După ce s-a absorbit în sânge și în corp, are efecte de portant al altor remedii împreună cu care este administrată.
Persoanele normale pot consuma miere la discreție (în limitele bunului simț).
Diabeticilor le este permis consumul de miere în doze mici, 5-10 grame pe zi.