| Neeks22 a întrebat:

De ce e diriga mea asa de nașpa? Gen are pica pe mine și alți colegi și ne zice ca suntem draci și tâmpiți. Iar apoi zice ca cel mai urat lucru pe care ni l-a zis este ca suntem cea mai rea clasa din școală.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

"diriga mea ...ne zice ca suntem draci și tâmpiți"

poate reușiți s-o inregistrați să vedeți apoi ce mielușică se face!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ca are dreptate... dar pana nu ascultam si pe ea, nu putem sa-ti dam un rapsuns corect.

| StoicAnalysis a răspuns:

Imi aduci aminte de vremurile cand si eu in generala aveam ce mai naspa clasa din scoala laughing. Clasa mea era formata din trei repetenti pentru rea purtare, o tocilara, doi batausi la activ si restul prosti bata ( inclusiv eu laughing) ). In fiecare zi se intampla ceva nasol. Ba se spargea o tabla, ba se rupea usa, ba faceam bataie intensiva cu batoane si cu lapte laughing, ba ne bateam parte in parte cu alte clase de ziceai ca se bat mongolii. Era dezastru total. Pofesorii mai pe la final, au cazut de acord sa ne treaca pe toti clasa incat sa scape de noi laughing.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Un om matur nu poate avea pica pe niste copii.
Poate fi in schimb foarte iritat de atitudinea si comportamentul vostru. Daca sunt si alti profesori care se plang de voi, atunci e clar ca nu sunteti ingeri!
Vedeti ce puteti schimba in bine.
Stii ca fiecare obiect are rubrica de purtare, da?

| sierra1 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

" LaSteauaCareaRasarit: Stii ca fiecare obiect are rubrica de purtare, da?"

Da? unde e asta?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru sierra1):

Nota la purtare pe modul.
Fiecare cadru didactic consemnează în catalogul electronic, la rubrica „Conduită" orice abatere.

~ LaSteauaCareaRasarit: la rubrica „Conduită" orice abatere~

nu există așa ceva. Poate in altă țară

Frectii ce nu contează. Ăla de hârtie (clasic) e baza. Ala conteaza

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru sierra1):

Iar tu tii cu ursii din...clasa.

Veri-fani