Fiindca avem dreptul sa alegem ce vrem, cum vrem, pe cine placem si pe cine nu.
Asa cum tu ai ales sa nu-ti placi anumiti prieteni, asa si ceilalti oameni au tot dreptul sa aleaga pe cine plac si pe cine nu.
Cu cat esti mai putin expus la ceva nou care iti provoaca sistemul de valori, credinte, principii etc. cu atat mai predispus esti sa raspunzi cu frica, confuzie, ura.
1. Eu sunt fiindcă am avut de a face cu ei. Îți doresc și ție ca să înțelegi.
Din cauza galagiei care se face in jurul subiectului. Este prea mult zgomot si prea multa propaganda pentru nimic, practic pentru un lucru care tine strict de dormitor.
Daca doi masculi vor sa faca sex este treaba lor, la fel cum este si treaba ta ca te consideri de sex masculin! Dar in momentul in care grupul asta de persoane se aduna si incepe sa urle pe strada si in presa ca ei nu se simt destul de pupati in dos... atunci apar si haters!
Am avut ocazia de a întâlni astfel de persoane, iar biserica are un rol major in asta ...totodată și datorită tradițiilor & gândirii care preferă "normalitatea". Fac parte din lgbtq și am întâlnit câteva persoane care m-au acceptat și multe care nu... (familia, o parte din colegi, etc.).
Piciu_Mihaela_ întreabă: