| SeNyS a întrebat:

De ce e mereu asa? Sa iubesti, dar sa nu fii iubit...

Vreau sa-l uit pentru ca nu merita sa ma gandesc la el, ma copleseste sentimentul asta, vreau sa ies din starea asta, sa uit, dar nu pot.

Help. o vb buna, un sfat ceva...sad!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna! trec si eu prin acelasi lucru... uneori simt ca vreau sa mor ma simt intr-o stare jalnica insa, imi pun kv trist o melodia ceva si dau intr-un val mare de plans pana ma linistesc, iar apoi incep sa ma simt ceva mai binebig grin sau pune-ti o melodie mai energicawinking "pink-so what" e perfecta pentru cand te desprti de iubit sau esti suparatahappy imediat te pune pe picioarehappy sper ca te-am ajutat:*

Stefan
| Stefan a răspuns:

Draga mea asta e viata si nu o poti schimba. Iubim ca sa fim iubiti, dar nu mereu se intampla acest lucru. Esecurile fac parte din viata noastra, trebuie sa vedem unde am gresit si sa continuam sa traim, sa ne facem noi prieteni, sa frecventam locuri unde putem fi remarcati si unde putem intanli omul dorit.

| ewe a răspuns:

Cam in aceeasi situatie sunt si eu :-s adica m0am despartit de pr meu pentru ca m-a inselat cu toate astea eu inca tin la el...adica ma interesez ce face cu cine mai sta si chestii de astea :d
Dar am incercat de multe ori sa il uit si nu ai cum, pentru ca daca l-ai iubit cu adevarat atunci cand ai stat cu el nu este usor deloc ...cum se spune ca cu timpul o sa uiti...eu asa sper.
incerc cat mai des sa nu fiu singura sa ies mereu cu cineva in oras sa am ceva de lucru. ca sa nu mai am ocazia sa ma gandesc la el.
Sper ca ti-am fost de ajtor ...si sper sa il uiti cat mai repede.
funda:X te rooggg:X!

| hbs22 a răspuns:

Pai, asa ma simt si eubig grin doar ca eu sunt baiat:d si nu pot uita o anumita fata:d, insa stii cui pe cui se scoatebig grin asa ca o posibilitatebig grin e sa gasesti pe cineva, ca tinebig grin si fara prea multa lauda:d cred ca eu sunt acelahappy

| hbs22 a răspuns:

Pentru ca asa patim mereu, ne indragostim de cine nu trebuie.Stii cum poti sa-l uiti? nu te mai uita la baieti de tipul lui, uita-te la un baiat, care gandeste ca tine, care iubeste dar nu e iubit.Stiu ca ai manca mai degraba inghetata decat miere cu branza, dar crede-ma pe cuvant mierea cu branza e mult mai delicioasabig grin