Cred ca avansarea lui a fost o bucurie, dar durerea pricinuita de pierdera bunicii lui cred ca e de o mie de ori mai mare! gandeste-te altfel gandeste-te ca tu nu ai fost avansata dar o ai pe bunica ta in viata si poate ai parte de mult mai multa dragoste din partea parintilor tai decat el, priveste situatia si din alte puncte de vedere si te vei simtii mult mai bine si mai norocoasa ca tu ai, poate mult mai multe lucrurii decat are acel baiat si ar trebui sa iei ca exemplu faptul ca o ai pe bunica ta!
Gandeste-te inainte sa faci ceva.Nu-i nimic.Gandeste-te ca nu e o problema grava asta...doar ciuda e la mijloc atat...lasa-l in pace, poate a dat mita.sau ceva de genu.dar...tu.nu trebuie sa-ti pese. daca tu una te consideri buna la dans, ce-ti mai pasa de avansati, profesori, colegi? despre ce zic ei...despre ce fac ei.
tu esti pe interes mai mult.sincer...nu trebuie sa fi invidioasa.
Acum sincer, daca tu esti atat de rea incat te bucuri ca un coleg nu vine la dans din cauza ca i s-a intamplat o tragedie, atunci poate de asta nu te avanseaza nimeni. Oamenii au tendinta sa-i marginalizeze pe cei nepasatori, egoisti si rai.
@ Brigaela, nu ma bucur pentru el ca a murit cineva. doar ca nu-mi place ca pe el l-au pus si pe mine nu la avansati cand pe mine ma lauda mai mult si pe el mai mult il corecta la greseli!
Pai in loc sa te intrebi de ce e viata nedreapta si colegul tau si-a pierdut bunica, pe tine te supara ca el a avut un succes scolar?
Vai de saracul baiat daca intra pe mana ta. Nu il vad prea bine
Ciuda=invidie=rautate.Si nu e bine.Deloc.Invidia e radacina tuturor relelor. Poate ca nu ar strica un pic de toleranta. Zic
Lasa nervii la o parte, fii atenta la ore si in curand se vor vedea rezultatele, nu cred ca a fost avansat doar pe ochi frumosi, probabil ca la avansati aveau nevoie de un baiat.
Nu te supara dar cred ca esti cam geloasa si ciudoasa...incearca sa faci cat de bine poti dar cand cineva iti zice bravo...nu te lua dupa el... spune-ti capoti fii si mai buna de atat...nu te lasa culcata pe o ureche...pa mult noroc in grupa de avansati
Sincer te inteleg si eu patesc asta cand exista unii colegi favorizati de profesori! Gandeste-te ca ceea ce este al tau nu ti-l poate lua nimeni! Si daca tu inveti si esti constient ca esti mai buna, cinste tie, cand va fi un concurs scolar sau ceva, se va vedea cine merita laudele...Asa ca asteapta ocaziile perfecte pentru a arata ca esti cu un pas in fata lui...Cat despre el, si eu l-as omori!Dar gandeste-te ca poate sufera dupa bunica sa, si lasa-l sa traiasca!
Pa, pa! Succes mult!
Nu trebuie sa fi nervoasa pe colegul tau, ca nu a gresit cu nimic.
Asa mi se intampla si mie in clasa.Am cateva colege care tocesc de mama-focului pentru teste si iau 7, iar eu citesc lectia o data si iau 10.Si pe urma tot eu sunt devina ca au luat ele 7.
Si acum acel ceva care sa te linisteasca
Gandeste-te ca la avansati ai competitie mai mare, profesorii cer mai mult, si va fie mai greu. Oricum, daca esti desteapta cu singuranta te vor pune si pe tine la avansati.Bafta!
Multumesc tuturor care au raspuns. dar vreau sa stiti ca nu sunt rea! sunt doar ingrijorata ca poate eu nu dansez asa de bine...Am invidie. dar asta v-am si spus! Trebuie sa va spun ca sper si a-si spera sa primesc si eu o marire!
Eu cred ca are legatura si cu personalitatea. Ma uit la studentii mei. Il ajut cu mai multa placere pe unul care stie ceva mai putin dar se poarta frumos, este corect si bun. In schimb cand am studenti invidiosi, rai, mi-e urat de ei si incerc sa-i evit, chiar daca sunt mai buni la invatatura. E adevarat ca oamenii sunt diferiti si avem standarde diferite. Dar cand standardul tau se deosebeste atat de mult de ceea ce majoritatea oamenilor considera ca este bun, moral, frumos, asteapta-te sa fii marginalizata si nedreptatita.
Sincera sa fiu, m-am mai gandit la acest lucru si sincer ma bucur ff mult pentru el. aveati dreptate merita! Sincer, daca nu voi primi o marire nu o sa ma intristez.pentru ca el, si-a pierdut bunica si ca aceasta nu e un lucru mai rau!
@Brigaela: oamenii sunt diferiti si valorile lor morale difera. daca bunica lu peste moare pe mine nu ma intereseaza decat ca borsul meu s-a racit (