| Idwbma a întrebat:

De ce e viața aşa plictisitoare... înainte cu 10 ani nu era aşa, oamenii aveau aventuri, se luptau pentru ceva.Acum nimănui nu-i pasă şi nu se luptă pentru NIMIC. Pare că totul este aşa de uşor şi simplu: mergi la şcolă, fcultate, îți găseşti slujbă, faci o casă, faci o familie şi te trezeşti dimineața în fiecare zi pentru ca să mergi la jobul tău plictisitor.Mai bine mă omor decât să am aşa viață(vorbesc serios) ce e cu câcatul ăsta de viață... Ştiu că e alegerea mea ce fac cu ea dar aparent nu e deloc, pentru că dacă fac ceva diferit părinții aruncă cu câcat şi oamenii cred că am nevoie de psiholog, când eu am nevoie să simt că trăisc nu doar existtt.

CUM?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Viata este plictisitoare doar pentru cei care trandavesc, fiindca ceilati care-s ocupati tot timpul nu au timp de plictisit, dimpotriva, sunt fericiti si satisfacuti ca iubesc, ca au joburi si bani sa -si faca placerile, ca sa intalnesc cu cine le este drag, ca pot calatorii acolo unde vor samd.

Puturosii se plang non stop ca-s nefericiti, plictisiti si nesatisfacuti, parandu-li-se tot timpul ca altii primesc gratis de la viata de toate si ei nu.
Daca vrei sa ai si tu ceea ce au altii, cauta-ti de munca si fa-ti-le singur, ca nimeni pe lumea asta nu-i obligat sa-ti dea ceva pe gratis!

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca mersul la psiholog nu e o insulta, ci e foarte sanatos.Sa mergi la un medic normal e o insulta? Nu. Astept ziua cand in Romania acest subiect nu va mai fi tabu.

Cred ca te invarti numai in cercuri cu persoane neinteresante sau care nu se preocupa pentru nimic in jurul lor? Sau la ce te referi mai exact cand spui ca nimeni nu lupta pentru nimic? La anumite cauze sociale, politice? La faptul ca romanii nu prea merg la vot de obicei?

Trebuie sa iti dai tu sens propriei vieti, nu sa astepti ca altii sa te inspire.Sa te omori doar pentru motivele expuse mai sus e o idee cat se poate de nasoala.

| dullcat a răspuns:

Mai adaug ca poti invata si ajunge sa fac ceva ce iubesti in fiecare zi.E adevarat ca un procent considerabil din populatia adulta se duce la joburi care nu aduce asa multa satisfactie, dar nu inseamna ca vei fi si tu neaparat in aceeasi situatie.Plus, cred ca ai vazut prea multe filme.In viata reala de obicei e asa 50% love 50% hate.laughing Depinde de multi factori, fluctueaza procentul in functie de zile bune si zile rele.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu trebuie sa urmezi cursul altora dacă nu te regăsești în asta, nu te pune nimeni sa îți faci o familie dacă nu ești pregătit / nu dorești asta, etc.
Totul tine de decizia ta ca și persoana.
Pleaca departe de familia ta și fă ceea ce simți.