Fiecare am avut momente de depresie sau stari de tensionare. Eu te sfatuiesc, ca o prietena, sa nu renunti niciodata in lupta cu viata. Dumnezeu da tuturor atat cat stie ca pot duce, iar daca tie t-a dat mai multe greutati, inseamna ca stie ca esti o persoana mai puternica decat crezi.
Nu e adevarat. daca nu ai bani si frumusete nu inseamna ca nu ai nimic, poate ai mult mai multe in felul tau de a fi.Toti am trecut prin situatii din astea si spun ca timpul le va vindeca pe toate, trebuie doar sa fii optimist si sa stii ca cineva acolo sus te priveste.Dc esti suparat/a?
Nu este adevarat dupa mine toti avem o viata minunata si nu este bine sa te gandesti la moarte inainte sa faci chestia asta gandeste cati oameni ai face nefericiti este adevarat ca viata uneori este nedreapta dar nu ai ce sa faci viata merge inainte. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Stiu cum te simti. Ce sa zic, asa ma simt si eu uneori. Viata e intr-adevar nedreapta. Cum vezi pe alti ca iti zic cat de fericiti sunt ei iar tu...Mda, pana la urma nici sa stai asa suparat nu e o solutie, traieste`ti viata asa cum e ea. Incearca sa te 'agati' de orice lucru, adica sa faci din orice ceva amuzant. Nu`ti mai dori sa mori, nu este bine. Sunt unele persoane care pun pariu ca daca ai muri ar suferi foarte mult. Ma refer la prieteni, familie. Asta a fost sfatul meu sper ca te-a ajutat. Numai bine si be happy!
Stai frate linisti ca nu cred ca e chiar asa de rau multumeste-te ca ai calculator si acces la net, educatie. Altii locuiesc in case darapanate si nu au ce manca.
Si faza cu omoratu eu zic sa stai chil doar nu vrei sa moara de suparare parintii tai
Si cine stie poate in viitor o sa fii milionar
funda? (daca vrei )
Viata ii ca si un joc... daca renunti esti un pierzator, daca continui sa lupti o sa ajungi departe
Pai se zice ca Dumnezeu te incearca, incearca pe naibaparerea mea, de ce sa fi bun cand vezi ca nu-ti place si ajungi sa te oftici cand poti face ceva ce-ti place nu conteaza daca e bine sau rau si ce te ajuta si ce iti face tie bine...cunoaste oameni, imparte pareri, fa ce-ti taie capul, nu te lasa tinut pe loc de oamenii care crezi ca sunt prieteni sau ce or fi
Meme10Memu întreabă: