| arysa a întrebat:

De ce elevii tocilari nu sunt primiti in niciun grup? Nu sunt si ei persoane ca si noi? Daca un coleg de-al vostru numit tocilar ar vrea sa intre in grupul vostru cum ati reactiona(l-ati respinge, l-ati accepta, l-ati ignora)?

8 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Eu chiar ma inteleg bine cu toti.Am vazut ca "tocilarii" sunt putin marginalizati... dar mai sunt oameni ca mine... cei care ii integreaza.Si e totul ok.

| Razvan a răspuns:

Pentru ca sunt niste mari enigme si cu greu patrunzi in mintea lor. Dar sunt simpatici si loiali daca ajungi sa ii cunosti.Eu i-as accepta fara nicio problema si as incerca sa le schimb un pic mentalitatea sa fie mai pro afterschool timewinking

| ForeignO a răspuns:

Eu nu l-as respinge pentru ca ar fi o sursa inteligenta de cunostinte

| juniper a răspuns:

L-as primi cu placere, este si el o fiinta ca si noi si nu are dreptul sa fie tratat rau si ignorat, de obicei copii care sunt tratati asa vor deveni mai puternici.

| Stixie a răspuns:

Eu nu l-as respinge, si daca as avea prietenii care cred ca tocilarii sunt niste"fraieri cu note de 10 la matematica si nu numai, cu ochelari"i-as face si pe ei sa inteleaga ca nu e asa.Si in plus, eu cred ca multora dintre noi ne-ar convenii sa ni se spune"tocilari" in loc de "prosti".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ceilalti care nu vor sa primeasca un tocilar in grupul lor se simt intimidati de inteligenta lui. Acei oameni sau copii nu vor sa se simta mai prosti in preajma tocilarului decat sunt ei deja.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Nu las baga adica am o reputatie e pastrat daca las baga pe el as pierde freo 46 prieteni

| Alex_6662 a răspuns:

Eu as accepta...thinking nu ma incurca cu nimic daca e tocilar