Adevarat,foarte adevarat.Nici eu nu inteleg de ce lumea ii ignora, se iau de ei, rad.Si ei sunt ca noi,oameni buni! Daca sunt mai timizi,mai retrasi,au un stil aparte,nu inseamna ca trebuie luati in deradere! sunt de treaba, nu au nimic cu noi, de fapt EMO adevarati sunt mai de treaba decat cei care avem ce ne trebuie(ascultare, intelegere, prieteni). Frumos spus
Stii ca nimeni nu a citit ce ai scris nu?)
A da emo= eu ma omor! Cred ca ti-am raspuns la toate intrebarila
Si sterge blasfemia aia de acolo
Cat de prost esti sau cat de proasta esti emo=emotiv nu eu ma omor
Sa stii ca nu am citit tot, dar un lucru iti spun, de ce sa se faca emo si sa planga toata ziua? Mai bine infrunti viata si lasi toate problemele si sa incerci sa fii fericit, sa te distrezi, decat sa stai toata ziua in doliu si sa plangi ca prostu.
Is unii oameni care au suferit mai mult decat un copil care s-a facut emo si incearca sa caute fericirea.EMO=Laș.
Ps:imi place frizura lor/
Eu sunt trist ca nu am prieteni, de aceia, eu nu am pe nimeni si as dori sa am e cineva, ca de fiecare data cand incerc sa ma imprietenesc, o dau in bara, ba cocalar ba pitypoanaca, ba unu careea nu-i place moda / chesti artistice, deci in concxluzie, nu gasesc pe nimeni apropiat mie, sa imi fie prieten/prietena
Chestia trista, este ca eu de fiecare data cand am incercat sa spun ceva sau sa raspund, ori ce, nu am avut prea mult de castigat, pentru gandurile mele sunt diferite fata de ceilanti, eu nu enervez si pentru ori ce, in cazul meu, sa va spun cu mana pw inima, ca eu numai m-am enervat de mult, cand eram mic, ma enervam rau, ma razbunam si pana si atunci lumea tot nu-i plcea, nuci cum nu-i bine, in tot cea ce fac, nu este bine, asa spune lumea. Dar o luna si ceva, am luat o hotatare, care am spus asa : ma doare in cot de vb altuia, eu sa ma simt implinit, daca ma face mumea ce vor ei, nu ma intereseaza, atata timp cat stiu ca ascult de Cele 10 Porunci, stiu ca va fi bine, si fac si eu cum au facut multi sfinti, mai ales IIsus,,, iart-atai Dumnezeu, ca nu stiu ce fac " no asa ma gandesc si eu, si as dori sa fac lucrurile bune, ca daca nu, asta e, va bateti voi joc, 80 ani, dar dupa. stiu ca voi fi implinit
Hay ca sunt eu prietena ta.
Dar nu s cu moda...
si cum ai dori?
Uite id meu, pustea_a@yahoo.com
Nu e amuzant! Un emo este la fel ca hipiotii doar ca mai moderni, eu de exemplu sunt jumate emo si ascult Tokio Hotel de... 6 anii!
Ce e cu pledoaria asta? Tu ai scris-o? Inseamna ca nu gandesti departe. Pun pariu ca am suferit mai mult decat tine in viata, sunt eu emo in cazul asta chiar daca nu ma imbrac, dar ma comport la fel de pesimist ca unul? Nu prea cred.
Da dar sa fii emo nu prea e bine deloc de ce fiindca ei vor doar sa isi taie venele etc practic ei nu au o viata atat sociala cat si activa sau mai stiu eu cum nu stiu daca sa fii emo e misto cool cum zic unii dar ma rog fiecare stie mai bine cum sa isi desfasoare viata
Si daca suntem asa ce? Poate avem motivele noastre. Poate am suferit mai mult decat credeti voi, poate asa ne mentinem cat de cat in viata.Am incercat sa par fericita si ce am rezolvat? Am ajuns tot aici. Daca esti asa nu o poti ascunde, am invatat-o pe propria piele.Si de ce EMO a devenit din "emotional ","eu ma omor"? Pentru ca idiotii care ii tot criticau(gen tu daca nu te prinzi)le-au facut viata mult mai grea decat era inainte si s-a ajuns acolo.
P.S: Am multi prieteni, care au fost mult timp langa mine de la un an pana la 12 si au trecut cu mine prin toate problemele si totusi ma simt mai bine singura, ei nu ma inteleg ei vor pur si simplu sa zambesc, zambesc de fatacu ei pentru ei si cam atat, nu pot sa schimb ceea ce sunt.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar eu nu sunt asa sa stii si imi pare rau ca le tii aparerea da in fine probabil ma gandesc ca si tu esti emo si de asta eu numai cand ma gandesc la omor spanzurat etc ma i-a cu fiori peste tot simt ca nu as putea trai asa nu ca nu mi-ar place sa fiu si eu singur dar nu sa ma tai sa ma spanzur sau mai stiu eu cum fac persoanele de genul asta mie unul imi este groaza sa ma gandesc
Bine poate ai dreptate atunci numai critic si gata si lasa-ma cu chestiile legate de scoala ca chiar nu am chef de discutii de astea eu stiu sa scriu foarte bine doar ca ma cam grabesc si din cauza asta ti se pare tie chiar si asa nu suntem la scoala aici suntem pe net dupa cum vezi si aici fiecare scrie cum doreste vrei sa zici ca nu am facut scoala deloc cum sa nu eu am terminat de bine de rau liceul asta este ca nu am vrut sa dau bacul e doar treaba mea fara sa intereseze de ce si nu l-am picat nu am vrut eu sa il dau ca nu am nevoie ca nu ma interesa pe mine asa mult facultatea consider ca anii de scoala generala si liceu sunt de ajuns pentru mine ce sa ma mai complic ca nu am de ce nu vad rostul si nu e vorba ca nu as sti sa scriu doar ca la scoala o faceam acum pe net numai pot si pentru ca nu as vrea dar imi vine greu mie pe net sa scriu cu semne de punctuatie majuscula tie iti este usor sa vorbesti ca esti invatata sa scrii asa mie imi este foarte greu sa stii sa fac ce vrei tu etc
Si te rog lasa-ma cu scoala ca ti-am zis spus doar ca nu am chef absolut deloc pentru mine a contat doar gradinita generala si liceul atat niciodata nu mi-am pus intrebarea daca voi continua cu scoala adica sa ajung la facultate nu aveam de ce sa imi pun intrebarea asta
Daca stau asa si ma gandesc nici tiganii nu sunt toti la fel unii fura altii nu sau unii se imbraca frumos altii se imbracara urat etc
Va rog sa ma iertati daca v-am jignit numai ca eu nu sunt emo nu am fost niciodata sigur ca voi sunteti alta categorie de emo nu din aceia care isi taie venele atunci nu va mai judec e treaba asta ce faceti de altfel nici pe aia care sunt rockeri nu m-am legat de ei altii le-au zis spus ca sunt satanisti nu eu bineinteles chiar daca nu sunt rocker ar cam trebui sa respect rockerii datorita tragediei din clubul colectiv unde au murit o gramada de oameni imi pare rau ca v-am jignit deci poate ca aveti dreptate voi nu sunteti emo din aia care isi taie venele sau mai stiu eu sunteti alt gen de emo si atunci va inteleg pe voi nu va mai critic cum de altfel nici rockerii nu ii critic
Si mai ganditi-va la ceva(nu e cazul meu, am invatat sa nu-mi pese), dar daca spuneti ca EMO=eu ma omor, de ce tratati persoanele de genul ca niste nimicuri, de ce nu incercati sa le integrati si vreti sa va feriti de ele, asta mai rau agraveaza, aici e in special vina voastra, a oamenilor din jur.
Eu am bagat asta sa vad ce spuneti, asta e pentru cine e ca mine :d uite id meu pustea_a@yahoo.com, ca trebuie sa fim o fratie, nu sa ne iuram uni pe altii si sa ne jignim
Dar nu-i tot uite continoarea
si din contra ca acesta le pasa de vorbele lumii
Pai sunt emo deoarece au avut cel mai mare necaz. un om emo are talente pe care nu are ocazia si placerea sa le descopere. acestia sunt si devin din ce ince mai stersi de pe lume adica nimeni nu ii baga in sema si atunci vad ce fac oamenii cu ei si se sinucid. eu asa cred dar tu ai istorisit aici.
SI eu sunt jumatate emo Tokio Hotel sunt idolii mei, mai ales Bill si Tom Kaulitz. Tot ce scrie aici despre emo este adevarat! Eu ador muzica emo dar cel mai mult muzica gen Tokio Hotel. Eu tot timpul sunt trista, dar doar ca asa sunt eu. Deci nu este rau sa fii emo
Mare dreptate ai..sincer m.ai cam descris perfect..pacat ca oamenii din ziua de azi judeca pe cineva fara sa cunoasta..s.au invatat sa puna etichete.pur si simplu nu ii inteleg..si noi suntem oameni.
Foarte adevarat! Multumim ca ne sustii. Aww mi-am adus aminte de bunicul...
Păi.ce legatură avea bunicul tău? S-a întâmplat ceva grav?
Cam da.
Da stiu este intr-adevar adevarat ca chiar si ii batjocora ee chiar nasol ceilalti cred ca-s niste personae oribile dar nu sunt si stiu bine asta... au suflet fratilor (hh mis noua pe aici :p )
RawrLexa întreabă:
misauratcuviata întreabă: