| AndyAndrey35 a întrebat:

De ce emo sunt tristi?

1

Va-ti intrebat vreodata,, De ce emo sunt tristi?’’
Va-ti intrebat vreodata,, De ce vor sa se faca emo?’’
Va-ti intrebat vreodata,, Ce talente ascunse are un emo?’’
Intrebarile acestea au fost puse de multa lume, au raspuns ceva similar cu,, lor le place sa fie tristi, si sa planga pentru a fi in centru atentiei’’!
Dar nu este asa! no talking Emo au un scop pentru asta!
Mai tineti minte cand erati mici?
Toti copiii plangeau din ori ce motiv! Pana si Eminescu sau chiar Bacovia erau emo, pentru ca poezile lor te umpleau de lacrimi!
Emo sunt considerati retardati de catre lume, dar spre deosebire de restul lumii, un adevarat emo nu are dusmani!
In ziua de azi sunt telenovelele, care contin deceptii, asta inseamna ca toti care se uita la telenovele sunt emo? NU!
Deci rectific, nu e ceva grav sa fi emo, emo s-au nascut dintr-o lacrima.
Este dragut sa vizionezi, citesti, pictezi, asculti, canti, ceva emotional! Nu este pacat sa fi asa!
Mai pun o data intrebarea,, De emo sunt tristi?’’
Raspunsul este usor, la fel ca la ori ce om, nici lor nu le place sa planga, chestia este ca se emotioneaza foarte repede, si asta este un lucru chiar dulce!
Dece se emotioneaza asa repede?
Intreaba-ma ca sa te intreb, pentru ca asa a dat Dumnezeu, sa fim diferiti!

2

Ce s-a intamplat pana la urma cu emo? Cine sau ce, l-a facut sa fie asa de trist? Cine i-a provocat asta? Ve-ti afla afla in continuare!
Uitati de ce emo sunt asa tristi :
La inceput(in copilarie) emo erau ca noi (nici nu se stia ca sunt emo).
A veau aceleasi probleme ….
Pana intr-o zi cand li sau intamplat o oroare imgrozitoare, ceva, care i-au ranit foarte tare. O moarte a rudelor, bunicilor sau chiar parintilor!
Timiditatea, frica, teama, i-au facut tot mai sensibili. au auzit la stiri o gramada de probleme, au auzit la lume o gramada de probleme, si nu prea auzeau de discractii prea mult. Asta pentru ca nu au avut ocazia! Prieteni buni, care le semanau nu aveau … lumea ii jignea pe strada!
Si mai rau, ca sa fie si mai trist, cocalarii (urand pe emo pentru delicatetia lor) au facut un plan... un plan pentru ca lumea sa-I urasca. Cocalari, pitipoance si alte genuri de prost gust au scornit ca acestia sunt satanisti, si ca sunt rai, si nu au nimic pozitiv, iar omul l-a crezut pe cocalar pe considerentul ca se imbraca asa, isi punea piersinguri si ca are tot felul de modele de cranii. Dar asta e doar o arta, nu se inchina la diavol! Adevaratii emo sunt foarte credinciosi, nu merg la biserica tot timpul, merg la fel de mult ca noi (deci sa nu comentam, ca nici noi nu suntem usa de biserica! ).
Dar si un emo se poate ruga, si el poarta cruciulite, ex: Ozzy Osbourne.
Sunt multe invinuiri aruncate spre ei, iar cei mai emotionali si mai tristi plus anturajul creat, se sinucid... dar nu este bine, acestia care se sinucid nu reprezinta emo!
Lumea ar trebui sa inteleaga ca acestia sunt doar timizi!

3

In final am vrut doar sa va spun, cu mana pe inima ca emo nu se taie sau mai stiu eu ce! Acestia au multe talente ascunse precum desen, muzica, actorie, sunt introvertiti, timizi, credinciosi, nu injura, nu consuma droguri, suporta ori ce, este calcat in picioare de 50 de ori, dar dupa ce cocalarul ii face rau la nesfarsit acesta ii da o razbunare micuta dar care sa o tina minte, se simt prost langa un cocalar, le ii plac sa, creatile,pozezele, filmarile. Le place scoala, materi apropiate de ei : desen, muzica, pshihologia (materi de acestea filozofice), romana,informatica, english, matematica, chimia, sunt preocupati de arta si moda, acestia dau detalii, dar sa nu vb mult (mai ales daca se afla cocalari langa ei), sunt rusinosi, asculta rock, pop, jazz, clasical, sad, horror song, relaxing si beat.

Imbracamintea :

Au o imbracaminte care triunfa negrul, dar nu e neaparat, Au paltaloni stramti de culoare neagra, verde inchis, mov spre albastru,bleomarin, purpuriu,albastru, turcuaz,pinck.
Poarta hanorace, tricouri sau bluze cu trupe de muzica, folosesc ca accesorii hello kity, chiar si baieti, combina hello kity cu cranii. In picioare poarta tenisi,punkari, cizme, toate in culorile de mai sus, plus carouri in stil death si hello kity. Geanta tip postas, cu o gramada de insigne. La maini poarta o gramada de acesorii. Poarta esarfe, pierceinguri, panglica la par, funde …
Ochi sunt facuti in stil egiptean combinat cu stil goth.
La unghi se fac cu diferite oje, culori : negru, mov, verde inchis, turcuaz inchis. Dupa, se dau cu lac sa fie stralucitor.
La ochi si la unghi se fac pana si baieti, dar la unghi doar cu oja neagra sau cu lac.
Ochi in cazul baietilor, se fac mai seck un pic, dar cel mai important la baietii si fetele emo se dau cu fond de ten alb pentru ca sa nu arate ca tiganii. La pleoape, fetele se fac cu negru, mov, bleomarin, turcuaz …
Buzele se fac negre de obicei, fetele si baieti se fac cu un luciu doar sa sclipeasca.
Pierceingurile le pun doar la gura …
La ureche poarta cercei in stil Dracula, baietii nu prea isi pun, asta depinde cum le sta big grin
Poarta ochelari XXL, cu rama numai neagra.
Parul: Este de obicei cu breton acoiperit pe un ochi, se vopsesc sau se dau cu spray, in culorile aprinse de negru, turcuaz, pink, red, mov, verde …
Pe cap unele fetele isi pun o funda precum Miny Mouse, parul este lung pana la cot, baieti isi pot face creasta, isi lasa par lung pana la cot, simplu, par ciufulit in stil japonez… (ori cum toate frizurile emo sunt in stil japonez).
De obicei de stat, acestia stau cu un picior lipit de perete si cu unu jos, mainile in buzunarele la hanorace, in buzunarul de la paltaloni nu tin toata mana (daca tin toata mana in buzunar exprima ca nu-i pasa de nimic, si din contra ca acesta le pasa de vorbele lumii

Răspuns Câştigător
| OtipaOarecare a răspuns:

Adevarat,foarte adevarat.Nici eu nu inteleg de ce lumea ii ignora, se iau de ei, rad.Si ei sunt ca noi,oameni buni! Daca sunt mai timizi,mai retrasi,au un stil aparte,nu inseamna ca trebuie luati in deradere! sunt de treaba, nu au nimic cu noi, de fapt EMO adevarati sunt mai de treaba decat cei care avem ce ne trebuie(ascultare, intelegere, prieteni). Frumos spushappy

35 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns (pentru aumih16):

Si te rog lasa-ma cu scoala ca ti-am zis spus doar ca nu am chef absolut deloc pentru mine a contat doar gradinita generala si liceul atat niciodata nu mi-am pus intrebarea daca voi continua cu scoala adica sa ajung la facultate nu aveam de ce sa imi pun intrebarea asta

| aumih16 a răspuns:

Si credeam ca vorbim aici despre emo nu despre scoala

| aumih16 a răspuns (pentru Kira5854):

Stii ce ai facut tu acum ai deviat subiectul adica ai preferat sa vorbesti despre altceva decat despre subiectul in tema

| CreepyEmo a răspuns:

Mare dreptate ai..sincer m.ai cam descris perfect..pacat ca oamenii din ziua de azi judeca pe cineva fara sa cunoasta..s.au invatat sa puna etichete.pur si simplu nu ii inteleg..si noi suntem oameni.

| aumih16 a răspuns:

Va rog sa ma iertati daca v-am jignit numai ca eu nu sunt emo nu am fost niciodata sigur ca voi sunteti alta categorie de emo nu din aceia care isi taie venele atunci nu va mai judec e treaba asta ce faceti de altfel nici pe aia care sunt rockeri nu m-am legat de ei altii le-au zis spus ca sunt satanisti nu eu bineinteles chiar daca nu sunt rocker ar cam trebui sa respect rockerii datorita tragediei din clubul colectiv unde au murit o gramada de oameni imi pare rau ca v-am jignit deci poate ca aveti dreptate voi nu sunteti emo din aia care isi taie venele sau mai stiu eu sunteti alt gen de emo si atunci va inteleg pe voi nu va mai critic cum de altfel nici rockerii nu ii critic