Adevarat,foarte adevarat.Nici eu nu inteleg de ce lumea ii ignora, se iau de ei, rad.Si ei sunt ca noi,oameni buni! Daca sunt mai timizi,mai retrasi,au un stil aparte,nu inseamna ca trebuie luati in deradere! sunt de treaba, nu au nimic cu noi, de fapt EMO adevarati sunt mai de treaba decat cei care avem ce ne trebuie(ascultare, intelegere, prieteni). Frumos spus
Mare dreptate ai..sincer m.ai cam descris perfect..pacat ca oamenii din ziua de azi judeca pe cineva fara sa cunoasta..s.au invatat sa puna etichete.pur si simplu nu ii inteleg..si noi suntem oameni.
Va rog sa ma iertati daca v-am jignit numai ca eu nu sunt emo nu am fost niciodata sigur ca voi sunteti alta categorie de emo nu din aceia care isi taie venele atunci nu va mai judec e treaba asta ce faceti de altfel nici pe aia care sunt rockeri nu m-am legat de ei altii le-au zis spus ca sunt satanisti nu eu bineinteles chiar daca nu sunt rocker ar cam trebui sa respect rockerii datorita tragediei din clubul colectiv unde au murit o gramada de oameni imi pare rau ca v-am jignit deci poate ca aveti dreptate voi nu sunteti emo din aia care isi taie venele sau mai stiu eu sunteti alt gen de emo si atunci va inteleg pe voi nu va mai critic cum de altfel nici rockerii nu ii critic