| I3i2a a întrebat:

De ce este asa de gelos? Nu ma lasa sa es nicaeria farà el si ami zice, fereasca dumnezeu ' daca ma anseli iese rau :/ suntem ampreuna de 3 saptamani N-am facut dragoste nimica, si cand mergem la disco nici nu danseaza cu mine asa vine doar Putin cand merg afara ancepe sa danseze si eu la fel cand este el nu ma distrez me rusine nu ma simt bine. Oare de ce? Dau fundiza

4 răspunsuri:
| ZeroDiferit a răspuns:

Daca acuma dupa 3 saptamani face asa urat, cum crezi ca va fi mai tarziu. Gelozia e o boala fara leac. Nu stiu cate de bine arata, cat de mult tii la el, dar trebuie sa te distantezi, ca altfel poti ajunge subiect de stiri de gen "si a ucis prietena din gelozie"... poate crezi ca exagerez, dar nu e asa. Gandeste te bine si ia o decizie...cu mintea nu cu inima.

| darrio2007 a răspuns:

Obsesie bolnava.

| ElenaSA a răspuns:

Asa e la inceput.Sunt doar trei saptamani. Exista jena unuia fata de altul. Si posevitatea.

| andru10best a răspuns:

Buna!
Nu stiu cati ani are prietenul tau, dar mi se pare un pic cam imatur.
Omul nu cred ca stie ce vrea de la el. Asa ca, sa nu ai pretentii ca stie ce vrea de la tine.
Discuta deschis cu el si vezi care e situatia, sa vezi de ce se comporta asa.
Daca nu reusitit sa va intelegeti, cred ca ar fi sa mergeti fiecare in directia lui. Suna naspa, dar ai sa vezi peste ceva timp ca e cea mai buna alegere.
Iti urez succes!