| zuzushi a întrebat:

De ce este atat de important pentru baieti... sexul?

Răspuns Câştigător
| death a răspuns:

Fetele nu se exprimă deschis, ele nu fac primul pas în direcţia asta şi este unul dintre motivele pentru care le iubim. Plus că, înainte să-şi înceapă viaţa sexuală, au temeri, uneori fireşti. După ce au început să facă regulat sex sau dragoste şi începe să le placă, au şi ele la fel de multă nevoie. De fapt, fetele sunt mult mai nesătule decât băieţii. Ele pot avea orgasme multiple şi pot s-o ţină langa toată noaptea. Noi suntem cei care încheiem actul sexual capitulând în faţa oboselii, nu ele. Dar, în compensaţie, apare factorul psihologic. Noi avem un număr limitat de "gloanţe" pe care suntem nerăbdători să le folosim, ele au un număr nelimitat, însă le păstrează pentru cine merită, când merită, cum merită şi aşa mai departe. Se creează un echilibru. Dacă atât bărbaţii cât şi femeile ar avea un libidou moderat, şansele ca doi parteneri să se nimerească să n-aibă chef în acelaşi timp sunt mari. Se periclitează perpetuarea speciei. Dacă ambii ar fi puţi pe treabă tot timpul, ne-am pui ca iepurii sau chinezii. Natura îşi reglează singură aparatele, astfel încât să existe un echilibru.

19 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Offf.saracutelehee hee. voi, nu cred ca ati vrea sa faceti niciodata, nu.raised eyebrows?

nony
| nony a răspuns:

Bubu, cine ti-a spus de nevoi fiziologice whistling?

| albastrel a răspuns:

Hai sa fim seriosi...si fetele vor! suntem oamenii cu toti si cu toti vrem si avem nevoie de... dragostewinking

| BUBULINA a răspuns:

Pai cum mi-a spus si mie un baiat
nevoi fiziologice

| DoomNEzeu a răspuns:

Pentru ca e ceva normal intr-o relatie pentru a o tine strans legata, exista si exceptii pentru obsedati.

| Encore a răspuns:

Loool eek esti virgina nu? laughing
Peste 5 ani dupa o saptamana o sa faci sex cu un baiat nu dupa 2 luni laughing

| pepe a răspuns:

Dar pentru fete nu este important? Cred că pentru toţi este important, pentru unii mai mult, pentru alţii mai puţin. Sexul face parte din viaţa noastră, aproape toate neînţelegerile în cuplu se se rezolvă în pat.

| eek a răspuns:

Ma intreb si eu acelasi lucru. adica am vb cu mai multi abieti si mi au zic ca dupa vreo 4-5 luni majortatea vor si altceva de la o relatie. chiar nu i inteleg.am avut si eu de a face cu un baiat de genul asta.si nu trecusera nici macar 2 luni de relatie...si am terminat totul cu el din cauza asta.straight face

| eek a răspuns:

Uite ca am ajuns si subiect de discutie.hee hee nu e vb de asta. dupa parerea mea.nu stiu cat de mult conteaza daca fata e virgina sau nu. ce conteaza cu adevarat e faptul ca acea fata.atunci cand hotaraste sa isi inceapa viata sexuala o va face cu cineva la care chiar tine.si respectivul baiat ar trebui sa se gandeasca ca i a fost oferit un lucru de pret.nu sa faca misto.sau mai stiu eu ce. da'asta e mentalitatea oamenilor.

| cristi27 a răspuns:

Dar nu cred ca numai pentru baieti este important sexul, este si pentru fete si cred ca este o parte foarte importanta a unei relatii. Tu ce parere ai?

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Pt ca pe la 14-18 ani li se urca hormonii la cap big grin
viseaza numai fete, masini si sex

| zuzushi explică:

Poate ca este, dar pentru o fata care nu si a inceput viata sexuala, si care nu e pregatita sa si o inceapa, chestia asta o obliga de multe ori sa si termine o relatie.

uite ce a patit o prietena de-a mea :

-=michidutza=-: adica
-=michidutza=-: u sti ce inseamna iubire?
-=michidutza=-: cand iubesti pe cineva ffmult
-=michidutza=-: cum ii arati k il iubesti?
-=michidutza=-: il saruti?
-=michidutza=-: mama ce tare nu?
-=michidutza=-: ii zici ca il iubesti?
-=michidutza=-: mama ce tare
-=michidutza=-: atat nu?
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : pfff...
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : mda.
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : cred ca pricep
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : deci greseshte k nu se culca q tine nu?

asta era o parte din conversatia pe care a avut o iubitul prietenei mele cu prietena ei cea mai buna

acum ce parere aveti?
-=michidutza=-: sa-l saruti si sa pleci acasa :?
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X :
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : poate ca nu doar asta.
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : da' nu inseamna k vreau s fac mai multe
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X : u tb s intelegi ca mai e vb sh d varsta
-=michidutza=-: sa-si caute unu de 12 ani
-=michidutza=-: u sti cati ani am eu?
-=michidutza=-: 20
(:X***-=-mirelutza-=-*** :X:X :
-=michidutza=-: vrea sa ma astept 5 dupa ea?
-=michidutza=-: ce 5 ma
-=michidutza=-: am asteptat 7 luni am stat si m-am gandit
-=michidutza=-: frate
-=michidutza=-: eu
-=michidutza=-: stau cu o fata 7 luni
-=michidutza=-: si nu mi-a oferit ce vreau eu

| zuzushi explică:

Si daca e ce?
conteaza?

| sigmanet a răspuns:

Sexul nu este important doar pentru baieti, este si pentru fete. Faptul ca tu poate nu pui accent pe el, asta nu inseamna ca fetele nu sunt doritoare de sex...Deci e ceva de la natura. O relatie se bazeaza cam 35-40% pe sex, in prezent cred ca a mai crescut procentul...

| rebeca a răspuns:

Nu doar pentru baieti e important.Este important intr-o relatie pentru amandoi. Dupa ce iti incepi viata sexuala si iubesti e un lucru normal, asa te simti iubita. Iar daca nu ti-ai inceput viata sexuala, daca nu esti pregatita si nu vrei tu asta, nu o face numai pentru ca e important pentru iubitul tau.

| matei_8120 a răspuns:

Eu sincer nu cred ca o iubea. El nu vroia decat sex, sex si iar sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca voi il cere-ti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca vor sa le tina de bibelou? Si apropo. e valabil si pentru fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că nu are niciun haz de unul singur... Freud (dacă nu ştii cine e, îmi pare rău că ai fost la şcoala) spunea că sexul este unul dintre necesităţile omului pentru a avea o conduită normală...