Eu cred ca e important pentru ca ne strangem toti la masa, vorbim despre cele intamplate in ultima vreme, radem facem glume, ajutam si noi cum putem, simtim din nou acea atmosfera calda si ne face sa ne concentram in acel moment pe rasete si voie buna. cel putin asa ma simt eu cand ne reunim cu totii de craciun si de paste fiind singurele sarbatori unde pot sta cu verisorii mei. mi se pare ceva deosebit. mereu am crezut ca familia este singura care te ajuta si iti vrea binele si cand suntem toti am aceea senzatie ca nu poate innterveni nimeni intre noi. pentru mine este important sa sarbatoresc aceste zile in familie cu toate ca as putea foarte bine sa ma duc la o prietena si sa petrecem impreuna dar nu ar fi acelasi lucru. asta este parerea mea
Asa e traditia, nu neaparat cu familia cu cei dragi sau cu persoana iubita e suficient.
Familia trebuie sa reprezinte totul pentru noi.
Daca nu e familia, cine e? Prietenii? In unii prieteni poti avea incredere, dar nu intotdeauna, prietenii uneori de dezamagesc, chiar de parasesc atunci cand nu mai au nevoie de tine pentru un anumit scop.
Sper ca m-ai inteles
Pentru ca macar atunci sa fi si u cu familia! de nasterea DOMNULUI sau de rastignirea SA.sa fim alaturi uni de alti in acele momente si sa sarbatorim adecvat
sa uitam de certurile sau de intamplarile nefericite cu membrii familiei.
sa nu bucuram de ce avem.
sper ca te-am ajutat. am zis si eu ce am stiut mai bine
funda?
Pentru ca sunt sarbatori importante, crestine, legate de familie.In plus, te simti si bine atunci can ii ai alaturi pe cei dragi tie cu care petreci cele mai frumoase momente din viata ta!