Este Sub-Constientul tau ceva de genul nici eu nu stiu sa iti explic, dar nu este de speriat!
Multora li se intampla, chiar si mie cate odata!
Si mie mi se intampla asa, de multe ori, dar nu numai in somn..Intr-o zi vad cev ain mintea mea (cand inchid ochii)... Poate nu ma credetii dar asa s-a intamplat urmaoarea intamplare.Eu am plecta intr-o calatorie la mare inainte de un eveniment si mama trebuia (mai tarziu cu 2 saptamani) sa plece acolo.Inainte de a pleca de la mare am visat o rochie foarte draguta, apoi m-am trezit si am mai stat o zi la mare si am plecat spre casa.Mama s-a dus la magazin intr-o zi si a venit cu aceea rochie din visul meu (dar era aceeasi rochie).
Am inchis ochii intr-o zi de la soare (deoarece ma uitam pe geam) si am vazut-o pe prietena mea venind la ziua mea cu o punga de cadou de culoarea rosie cu o floare frumoasa de culoarea roz pe ea, eu m-am gandit ca ese doar o onchipuire dar nu a fost asa...La ziua mea asa se intamplase.Am visat ca mama si sora mea stau in bicatarie de vorba in niste haine, iar dupa aproximativ o saptamana asa s-a intamplat(erau imbracate asa cum le-am visat), O alta intamplare a fost foarte amuzanta, am inchis ochii de oboseala (dar nu am adormit atunci) ca eu eram la un verisor de al meu intr-o casa foarte mare. Dupa o luna verisorul meu care nu ma mai vazuse de un an, a cemat familia mea la el acasa(nu vazusem niciodata acea casa pentru ca nu am fost prin zona aceea) si dupa o saptamana am plecat la el acasa si casa era asa cum o vazusem in acel moment cand am inchis ochii. Poti sa nu ma crezi, dar eu stiu car ceea ce am visat si ceea ce s-a intamplat...
Nu stiu daca ma crezi... unii o sa zica ca mint si tra-la-la...dar in fine la fel mi se intampla si mie: Noaptea visez de exemplu ca sunt in parc si vad 2 prieteni de-ai mei ca se bat nu mi se intampla a2-ua zi nici a 3-ia, poate peste o saptamana o luna(serios) sunt exact in locul acela iar aia 2 se bat atunci imi amintesc de vis si imi apare imaginea si visul in fata.Nu stiu daca multi ma veti crede dar eu spun doar adevarul.Bafta!