anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce exista atatia prosti p lumea asta?

Răspuns Câştigător
| IuliutzàThà a răspuns:

Si eu imi pun aceeasi intrebare in fiecare zi. Dar am constatat ca toti suntem la fel. Poate cai numim prosti pentru ca au facut o greseala sau pentru ca ne enerveaza cand sunt cu noi. Dar si noi la randul nostru suntem ''jigniti'' de alti. Si noi facem greseli, nu putem fi respectati de toata lumea, poate ca sunt persoane care ne zic ''- Doamne uite-o si pe proasta aia ce face!''. Cateodata nu facem nimic grav, dar asta este viata. happy

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Depinde ce intelegi prin prostie...in ochii tai unii sunt prosti, in ochii lor tu esti prost.etc
Da.lumea e plina de prosti, dar majoritatea nu isi dau seama de asta.ce te face sa crezi, ca tu.sau noi nu facem parte din ei?
prostia e in ochii privitorului

| AlinaaAli a răspuns:

Pentru ca nu toti pot fi ca noibatting eyelashes

| corolav a răspuns:

Pentru că mama lor e mereu gravidă.
Cît despre prostie, și necunoașterea limbii române, a gramaticii și ortografiei limbii române e tot o formă de prostie.
Zicînd acestea fac referire și la Iuliutza Tha ( în 7 rînduri are 4 greșeli de ortografie) și „apache" ( majoritatea nu își dau seama". Corect este „nu își dă seama"). Majoritatea este un substantiv la nr. singular și, chiar dacă este un substantiv colectiv, nu e la plural.
Toată lumea = toți oamenii, dar lumea este la singular și oamenii la plural.
Se spune „toată lumea vedea cum... " iar nu „ toată lumea vedeau".
Asta înseamnă să „nu știi că nu știi" și în această categorie intră toți oamenii proști.
Așa că, dragă „Aspirina Veselă", te-ai grăbit să dai funda cui nu merita.
Este și aceasta o formă de neștiință și implicit de prostie.
Acesta este adevărul, chiar dacă vă veți supăra pe mine.

| AspirinaVesela a răspuns (pentru corolav):

Nu crec ca ti-a cerut nimeni parerea domnule corolav si funda o dau dupa mai multe criterii.Nu am cerut nimanui sa-mi analizeze cuvintele gresite de cineva pentru ca asta da dovada de prea multa aroganta. cu simpatie, AspirinaVesela

| corolav a răspuns (pentru AspirinaVesela):

Domnișoară, matale, la școală, îți dă proful nota maximă chiar și dacă spui prostii? Vezi, în aceasta constă prostia, în chiar răspunsul pe care mi l-ai dat. În loc să înveți din greșeli, te ambiționezi să crezi că e e bine acolo unde nu știi dacă e bine sau nu.
Dar, nu poți azvîrli sămînța pe un pămînt nefertil.
Nu-ți doresc să ajungi vreodată să dai ochii cu mine într-o sală de clasă.

| AspirinaVesela a răspuns (pentru corolav):

Nici nu o sa ajung! Stati linistit

| AspirinaVesela a răspuns:

Cand ma refeream la cuvantul``prost`` nu ma refeream la cuvantul de baza gen tampit ma refeream la nepasatori ignoranti si nu pot sai numesc altcumva decat idioti.ex chiar nu exista drepturi? un copil nu are voie sa treaca strada si sa lase el prioritate de frica sa nul calce un novice la volan ce conduce cu 100 la ora?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pur si simplu asa au ales ei sa fie, din simplul motiv ca Dumnezeu ne-a dat libertate sa ne alegem noi, iar ei au ales sa fie cum sunt.Sunt e acord in totalitate cu raspunsul lui Apache.Sunt multe motive pot sa fie doar needucati si nepasatori cu ce se va intampla cu ei in viitor sau doar si-au ales sa mearga pe calea gresita.

| Madaa18 a răspuns:

Poa sa fieoh go on lass. noi sa fim sanatosilaughing