| Zuzuzuzuzu a întrebat:

De ce exista momente cand ne simtim singuri si ne uitam in trecut?
Exista momente cand ma intorc in trecut, fara motiv..de ce o fac? Am impresia ca era mai frumos acolo pentru simplu fapt ca aveam persoane care tineau foarte mult la mine si eu la ele( si acum am, dar nu asa multe si din pacate lipseste cea mai importanta persoana.), iar acum cand am tot ce imi doream mai demult: singuratate..regret!
De ce fac asta? Este asa ciudat ca din cauza unei persoane sa te simti asa singura, sa stii ca nu mai e nimic de facut. daca stau sa ma gandesc e greu, nu ciudat. happy

Ati trecut prin astfel de momente? Cum ati depasit momentul?

Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Hei. Pai da, am trecut printr-un astfel de moment, nu este usor sa il depastesti. Simti cum esti din ce in ce mai trist, iar gandul te face sa te intorci in timp si sa te gandesti ca atunci erai mult mai fericit ca acum cu o anumita persoana, care acum nu mai este langa tine, poate nu asa mult cum a fost candva. Este putin ciudat ca atunci cand ai totul cazi intr-o astfel de stare de neliniste sufleteasca. Scapa de ea cu ajutorul persoanelor dragi si mult iubite si incearca sa nu te mai gandesti la trecut, pur si simplu ocupa-ti timpul foarte mult pentru a nu mai avea timp pentru " a te intoarce in trecut ". Si acum poti spune ca : " Si la culcare, am timp sa fac asta " Ei bine, seara, te poti gandi la trecut, dar in loc de starea de tristete, incearca sa fii mult mai vesel chiar si inainte de somn sa te gandesti la lucruri frumoase pe care le-ai facut ziua. Sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| Dariusuu a răspuns:

Normal că am trecut, ne este prea dor de trecut şi prezentul care tocmai nu e roz încercăm să ne agăţăm de trecut cât mai mult.
Mi-e aşa dor de multe lucruri şi persoane dar ce pot face? Mă gândesc la trecut şi într-o oarecare măsură trece.

E incredibil cum poate trece timpul pe lângă noi.