Motivul este usor de ghicit: nu te place si nu te vrea de prieten, de aceea se dezprieteneste imediat de tine.
La inceput doreste sa te cunoasca si sa va intalniti, deci iti da o sansa, dar ceva din comportamnetul si prezentarea ta la intalnire serie omul sau nu-i place, ca atare iti spune ca nu mai vrea sa fie prieten cu tine.
Nici nu trebuie sa-ti spuna motivul respingerii, fiindca nu este obligat sa o faca, putand pur si simplu sa nu te placa si sa nu te vrea de prieten.
Dar daca face chestia asta cineva cu care te cunosti de o viata de exemplu? Ca si eu cu persoana asta de o viata ma stiu. Si a facut chestia asta. Deci cand a facut asta era seara si ne-am intalnit dimineata si am povestit si etc si apoi seara face chestia aia.
Inseamna ca ceva din comportamnetul tau sau din ce i-ai spus l-a suparat si cum nu-i genul care sa-ti spuna in fata preferand sa te elimine.
Uneori insistentele oamenilor deranjeaza si atunci oamenii isi vor libertatea inapoi.
daca te-ai intalnit cu e dimineata de ce l-ai mai cautat si seara, atat de insistent?
Poate ca omul are viata personala, poate era cu iubita pe udneva si tu insistati sa-l suni sau sa vorbesti cu el si atunci te-a blocat.
Pai asta i ca absolut deloc nu am insistat. Si despre o fata este vorba. I am trimis doar un singur mesaj nu am insistat deloc deci, si doar a dat seen si atat apoi a iesit iar dupa aia a intrat iar peste vreo ora si a spus ca nu mai poate sa iasa si cand sa intreb de ce ma ia cu "asa" si cu "hai pa". Deci ce poate sa fie?
Si nici in dimineata aia nu am spus absolut nimic care sa poata supara
Raspunsul este clar: NU te-a placut si a incheiat orice discutie cu tine, spunandu-ti "hai pa".
Cand primesti un refuz, poti cere explicatii 1 singura data.
Ceri explicatii pentru tine, sa stii ce ai gresit si sa nu mai faci pe viitor.
Dar nu insisti. Cu cat insisti mai mult, cu atat mai mult indepartezi persoana aia.
Un refuz trebuie acceptat si atat.