| PumpkinDoll a întrebat:

De ce fac multi metalisti spume la gura, ma rog...nu numai metalistii si adolescentii aia mai retrasi care asculta muzica emo...da,emolai, ca sa zic asa(Si eu am fost asa, inca mai ascult) atunci cand vad alta persoana ca asculta altceva sau ca nu le place genul muzical pe care il asculta.Cred ca multi atunci cand le spui "Nu imi place" aud "*** gura matii".

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Hai sa fim seriosi... nu e vorba de metalisti, ci de faptul ca sunt imaturi. Bine, eu nu voi inghiti vreodata manelele si mizeriile poppish de la noi, dar asta nu inseamna ca mor de draci cand vad pe unii ca asculta asa ceva. happy

| Andreeush a răspuns:

Așa sunt unii din păcate.

| ThyDoom a răspuns:

Și eu ascult rock/metal, dar nu-mi pasă absolut deloc ce ascultă alții. Am rude care ascultă manele, și nu mă deranjează. Fiecare e liber să asculte ce dorește și ce simte că-i dă o stare de bine.
Unii fac așa pentru că se cred mult mai buni doar prin simplu fapt că ascultă altceva. Care cred ei că-i fac mai culți.
Muzica ține și de cultură, dar nu atunci când te lauzi că asculți ceva ce crezi tu că e mai bun decât ce ascultă ceilalți. Sau mai rău, asculți ceva ce nu te reprezintă doar ca să fi văzut altfel de anumite persoane.