| andi a întrebat:

De ce fetele adolescente, nici la juma de ora dupa ce te cunosc, incep sa iti spuna " te iubesc"? oare ce inteleg ele prin cuvantul iubire, cum de incep ele sa iubeasca asa instantaneu? eu stiam k acest cuvant se va spune abia dupa ce persoanele se cunosc foarte bine si au incredere f. mare unu in altu, si atunci apare si " sentimentul"

Răspuns Câştigător
| jani a răspuns:

Din pacate pentru ele...si avortul adevenit... o forma de a da buna ziua...sincer cred ca... ori sunt proaste... ori habar nu au sa se respecte...se arunca la primul venit...si repeta asta la nesfarsit... o fi lipsa de educatie devina? o fi incultura? ...parinti prea ocupati de grijile de zi cu zi...care nu mai au timp de dicutii cu ele? ...Sincer nu stiu care e motivul real... dar le compatimesc...se irosesc singure...

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca sunt imature si nu stiu ce e aia dragoste. Inca.

| want2bMajestic a răspuns:

1 s-ar putea ca aceasta fata sa nu stie realmente ce inseamna "te iubesc" adica confunda sentimntele cu placerea de a fi cu un baiat dintr-un anumit motiv.
2 dca esti sarm si sti sa vb cu ele frumos, mai esti si atragator p langa asta atunci ai toate sansele sa iti zica ca t iubestewinkingwinkingwinkingwinkingwinking

| dyanna a răspuns:

Adolescentele, prin "te iubesc" nu inteleg ceea ce inteleg si adultii prin aceeasi fraza. ele spun "te iubesc" pentru ca suna mai "cool" decat "te plac foarte mult". cand o adolescenta spune "te iubesc" dupa o juma' de ora de la intalnirea baiatului, acest "te iubesc" are semnficatii diferite, cum ar fi: "esti un tip super OK', "imi place mult de tine", "te plac cu adevarat" sau "esti cel mai de treaba, dragut, dulce baiat pe care l-am cunoscut si simt ca pot fi eu insami alaturi de tine". si eu sunt adolesenta si nu spun "te iubesc" decat catorva persoane (mamei, celei mai bune prietene si verisoarei)

| oooooooo a răspuns:

Acest "te iubesc"spus la o juma de ora dupa ce ai cunoscut o persoana nu are absolut nicio valoare, nu are nicio legatura cu acel sentiment de iubire, la care ajungi destul de greu.nu ai cum sa iubesti instantaneu, iubirea implica multe lucruri:o varsta, o relatie, niste sentimente...
din pacate, azi, pentru multi aceste cuvinte nu mai reprezinta prea mult, asa ca le folosesc fara a le acorda acea valoare sentimentala inestimabila.

| alina_8976 a răspuns:

E sentimentul de placere.si,ele fiind nu foarte dezvoltate mental (vorbesc de cele in cauza), confunda. de fapt, aceasta declaratie e foarte importanta, si, daca spui din prima lucrul asta, fara sa il simti, atunci cand vei iubi cu adevarat ce vei face? e o mare dilemalaughing. mi-e mila de oamenii astia.

| dance4life a răspuns:

Se numeste "educatie"...

| flaviak a răspuns:

Nu e neaparat sentimentul de care vorbesti tu poate fi vorba despre alta iubire stii cum se spune 'iubire adolescenta' e mult mai usor sa-ti marturisesti sentimentele :-|

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai rau, se grabesc precum fetele mari la maritat.sunt mai iuti la astfel de chestii. da noi santem mai logici.de aia barbatu este cap femeii sale.si femeia este gatul.intoarce capul cum vrea ea. ooof, n-avem ce face, trebuie sa ne conformam, daca vrem sa avem incotor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fetele se îndrăgostesc mai repede și suferă mai mult!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm nu stiu daca e formulata bine intrebata pentru ca in ziua de azi nu mai poate fi vorba de iubire la adolescente.decat in mici exceptii...acum altceva este principalul si iubirea chiar nu isi mai are rostul pentru noua generatie.de aceea se spune foarte usor te iubesc. e mai mult ca un raspuns la ceea ce ii oferi tu si nu e ceea ce simte cu adevarat.De fapt putine persoane cunosc cu adevarat dragostea si au curajul sa spuna sincer "te iubesc"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt prea naive si cu siguranta ni-si dau seama la momentul dat ca traiesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptate

| the_rapper a răspuns:

Ma rog... ele sunt cam grabite si curioase... Dar un "te iubesc" nu se spune asa... dupa o jumate de ora... doar cand ajung sa te cunoasca foarte bine... nici ele nu stiu ce inseamna "te iubesc" big grin

| mikyky a răspuns:

Andi, intrebarea ta este foarte actuala, eu sunt de parerea ca domnisoarele din ziua de azi iubesc pe cine vor, dar aceasta dragoste conditionata, foarte putine dre au idee de ce inseamna a iubi cu adevarat, eu sunt de acord ca sunt si barbati gresesc dar ei cel putin nu-si bat joc in asa mod, ele sunt gata sa se culce cu altul peste o saptamana dupa ce se despart de fostul prieten si asta in cel mai bun kaz...
Cineva spunea: femeile te fac din leu(adica rege) motan si cind se plictisesc isi kauta alt leu ca sa-l motaneasca...happy