Lumea e plina de stereotipuri. Se pare ca fetelor, cel putin adolescentelor le plac baietii rai. Dar gusturile se schimba cu timpul. Eu despre mine nu pot sa spun ca sunt un baiat "rau", referitor la ce spune alexutzastefy, stiu sa fac glume si stiu sa vorbesc cu oricine indiferent de varsta dar sunt si momente in care o fac pe prietena mea sa sufere, da, recunosc, dar fata de ceilanti baieti eu sunt de 10-12 ori mai bun ca ei, si nu, nu exagerez.
Buna intrebare...nu toate fetele prefera asa.cel putin eu fetele de regula stau cu baieti rai fiindca mai mult le place distractie decat ai aiba o relatie seriaosa cv...adk in ziua de azi nu prea st relatii asa serioase mai multa distractie dar st si fete care prefera baieti buni si cuminti depinde de mentalitatea fiecarei fete!
Ciudata intrebare... ) in fine. si eu sunt la fel, adica nu imi plac baietii cuminti, la locul lor si plicticosi, asa, cei care is "rai" imi plac mai mult... adica: stiu sa vorbeasca cu cineva, sa faca glume sa fie mai fain sper ca intelegi ceva
Pentru ca sau saturat de binatate si in plus doresc sa experimenteze lucruri noi. sa vada lumea prin ochii altora.
TaciSiNuTeMaiUitaLaNume întreabă:
elena2312131 întreabă: