Parerea mea e ca nu poti spune despre o fata ca e usoara decat cand face sex cu oricine, indiferent ca e vorba de recompense la mijloc. Nu sunt fete usoare fetele care au mai multi parteneri la rand. Poate nu au gasit la cel de inainte ce cautau. Nu e fata usoara una care face sex cu prietenul ei in conditiile in care schimba prietenii foarte des. In legatura cu virginitatea, nu o consider o rusine nici prin existenta ei, nici prin lipsa ei. Sunt multi care cauta motive pentru a tachina pe ceilalti sau a fi rautaciosi. Auzi de multe ori vorbe urate despre o fata, indiferent ca e vorba ca ar fi virgina sau ca ar fi prea '' activa ''. Baietii spun aceste vorbe din motive diverse. Insa rezultatul e unul singur. Iti dai seama ca acel baiat e o persoana superficiala.
Asta este o conceptie a umanitatii total gresita.La fete, cu cat iti pierzi virginitatea mai tarziu, cu atat esti mai pretuita, la baieti este invers.
În primul rând pentru ca noi fetele credem asta. Când auzi că o fată umblă cu mai mulţi băieţi repede spunem"Ah pai aia e...telefon public(să nu folosesc alt cuvânt)". În schimb baieţii n'au nicio treabă. Ba mai mult, ei chiar se susţin în situaţii de genul.De ce ne'am aştepta sa ne considere alţii bune (sau şmechere ca sa folosesc expresia ta. uf ce nu'mi place cuvântul ăsta) în ceea ce facem, dacă nici măcar noi nu considerăm asta? Noi am creat situaţia asta, noi suportăm.
Off, de cate ori m-am razboit pe tema asta.incerc sa schimb mentalitatea unora dar nu-mi iesepentru. ca... daca as sti ti-as raspunde
De 6 ani imi pun aceeas intrebare...
Mai e chestia ca un barbat cand inseala nu pune suflet, in schimb femeia pune pasiune(cu exceptia curbelor care o fac pentru bani)
Nici mie nu imi place acel cuvant, dar el este folosit de baieti, in general.
anonim_4396 întreabă:
123katy123 întreabă: