anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetele care sunt niste carpe iar baietii le considera panarame de fapt sunt baga-te in seama de acele persoane dar o fata linistita si la locul ei, nu este?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Pentru ca acele fete, mai pe romeste, curve, sunt mult mai accesibile, baietii usori, prefera curve, sunt usor de gasit, usor de abordat, usor de parasit.
Fetele cuminti, si la locul lor, sunt mai greu de abordat, mult mai greu, si daca te indragostesti, e mult mai nasol sa lasi acea fata, multi prefera ceva rapid, si usor, nu greu si de durata.
Eu urasc curvele, din mai multe motive, dar imi place puzzle-urile, deci, fetele cuminti, la locul lor, si care sunt al dracu de greu de abordat, asta s-a intamplat si cu actuala iubita, si, da, amuzant, si prima, a fost GREU, foarte greu, mi-a luat 4 luni s-o conving ca simt ceva, si am reusit, dar nu regret nici o secunda ca am facut-o, o iubesc enorm.
Fetele linistite si la locul lor, au parte de baieti care stiu sa le iubeasca, si sa le pretuiasca la adevarata lor valoare, tot ce trebuie sa faca este sa fie puternice, sa reziste, si sa nu lase garda jos, cu cat un baiat incearca mai mult, cum a fost la mine 4 luni doar de incercat, cu atat este mai interesat, deci, se gandeste la ceva serios, nu de scurta durata.
Asteapta pentru baiatul care v-a insista o gramada pentru tine, si te va face sa intelegi ca te iubeste, si iti spun ca nu vei regreta nici o secunda.

4 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Băieţii observă astfel de fete pentru că vor mai mult de la ele, dacă înţelegi ce vreau să spun. Fetele care sunt "la locul lor" cred ei, că nu le pot oferi acel ceva.

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Pai si eu imi pun aceiasi intrebare uneori, cred ca baietii le baga mai mult in seama pentru ca sunt mai baietoase si nu prea le place scola

| andreeamihele a răspuns:

Buna.
Daca ai putea vorbi mai pe intelesul nostru ce bine ar fi.

| NCN a răspuns:

Prea multi cocalari si pitipoance ce este bun se pierde in cet in cet.