Heii nu sunt rautacioasa, dar fi sincer! daca vezi o tipa sexy pe strada, prima data zici "ce buna e" si in cap ti'o si imaginezi in pat.
fetele vor avea mai multa incredere in voi atunci cand nu vi se ridica ochii la orice fusta ridicata sau orice decolteu ivit, atunci cant apreciati un zambet sincer decat un picior gol, atunci cand ati alege sa va pereceti timpul intr'un peisaj frumos jucand tenis, povestind decat la strand ca sa vezi daca e bine dotata sau nu.si poate multe fete au fost dezamagite de prea multi baieti ca sa mai aiba puterea de a crede ca se merita sa te mai implici intr'o relatie si sa crezi un baiat pe cuvant. Iar imrpesia asta doar voi ne'o puteti schimba
Buna, api fetele cred asta poate pentru ca nu au intalnit inca un baiat care sa le arate contrariul, nu trebuie sa generalizam pentru ca eu una sut fata si stiu destul de bine ca sunt si baieti de treaba dar si baieti profitori, asa cum sunt di mai multe categorii de fete, cele care cred ca baieti sunt profitori, cred asta poate pentru ca au trecut printr-o experinta cu un astfel de baiat, si le este greu sa capete incredere in ei...
Ideea e ca nu va consideram asa doar ca decat sa zicem ceva bun de voi si sa va acordam incredere totala si dupa aia sa fim dezamagite, mai bine va spunem ca sunteti niste porci si niste nesimtiti si ca toti sunteti la fel )
Noi speram sa nu fie asa insa pana la urma tot ne dezamagiti si tot la porci si nesimtiti ajungem...si concluzia este ca toti sunteti la fel aproape toti
Sincer?! Da cam toti suntei priviti asa.chiar daca unii la inceput nu pareti asa. dar pana la urma tot dati cu batul in balta.
by daii
Eu pana acum am intanit un singur baiat care sa nu gandeasca asa...mai exista baieti care sa nu fie profitori dar sunt rari.
Sincer...cam da. Fara suparare, pana cand nu o sa gasesc pe cineva sincer care sa ma placa pentru cine sunt in interior, nu voi vrea nici un prieten.
Aceeasi intrebare o am si eu in gand.
Fetelor, sa stiti ca nu toti baietii sunt la fel, chiar daca voi credeti asta.
Dar daca voi vedeti toti baietii la fel va zic ca faceti o MARE GRESEALA.
Daca stati cu gandul asta mereu, no sa fie bine.
De exemplu: acum ma refer la o fata oarecare.
Deci...ai prieten, care vrea o relatia adevarata si nu cauta sex.
Tu crezi despre el ca e profitor si alte chestii, el o sa se simta prost, jignit si no sa-i faci o impresie buna.
In fine, asta este.
Fetelor, astea sunt deciziile voastre si eu le respect.
Sti...
unele fete au dat numai peste baieti din astia probabil,,,
si d aia sunt de parere ca totsi sunt la fel...
pana la urma v'om da noi si peste un baiat care. zic eu...este asa cum vrem
deci...nu totsi sunt la fel,,, mai sunt si exceptsii:X
Nu generaliza...eu nu consider asta despre toti baietii pentru ca unii nu se gandesc doar la asta
Pe mine nu m-au considerat un profitor fetele pe care le-am iubit. Am fost privit si rau, dar nu din cauza asta.
Sincer nu toti sunteti la fel dar in majoritatea cazurilor da si ne e greu sa va credem
Pentru ca nu gandesc.mai greu cu ganditul pentru fete in ziua de azi. oricum cele care iti zic asta da-le "IGNORE"
Nu toti se incadreaza spuselor tale Eu, nu consider toti baietii la fel... respectul meu baietilor naturali, care nu se da la o fata doar sa vada "tovarasii lui" ce prieten au Evident ca asta e scopul vostru, al unora... daca ii propui sa o faceti dupa 3, 4 saptamana. o luna, de cand sunteti impreuna ce ai vrea sa zica? ca o iubesti?
Si... nu sunteti la fel unii dintre voi sunteti atat de impertinenti incat aveti tupeul sa flirtati cu cea mai buna prietena a iubitei voaste! Pe cand altora ii doare in * ca joaca pe doua fronturi... Asta e parerea mea, cui ii convine bine cui nu si mai bine [ SUNT Si BAIETI CARE MERITA TOT RESPECTUL ]
Ba. noi (unele) nu genetralizam da `fetele in general sunt mai ...precaute deci chiar daca nu sunteti asa de rai intelegeti si voi... si incercati sa ne dovediti contrariul si daca sa ziceam o fata paraseste un baiat sa nu va ganditi imediat ca din cauza asta da`noi avem aspectele noastre dupa care sa ne luam sa vedem cum sunteti voi de fapt o parere nu se face la 1st date
Fetele cred ca toti baieti sunt la fel deoarece atunci cand ai prima relatie cu un baiat si el profita de tine pentru a afla informati despre fosta lui iubita(cea mai buna prietena a ta). toata increderea pe care o ai pentru el dispare si iti este frica sa mai iubesti sau sa mai cauti acest sentiment intr-un baiat sau sa doresti sa iti mai faci un prieten.in cazul meu s-a intamplat si mie imi este frica sau cel putin asa cred sa mai gasesc acest sentiment intr'un baiat.de aceea fetele spun mereu ca baietii sunt la fel...dar mai sunt si cazuri rare...rar intalnite in care sa gasesti baieti care sa nu fie asa:X:*
calin3003 întreabă: