| AlexutzaDragutza a întrebat:

De ce fetele cuminti asi de treba sunt considerate in acesta lume proaste.Astazi de exemplu am stat cu 2 prietene si a aparut si fosta mea amica. Duapaea au aparut si majoritatea golanilor. Unul din ei ia luat telefonul si a zis ca pana nu il saruta saruta nu il da. A vorbit cu el mult, in acest timp ca fata buna ce sunt am incercat sa il iau de la prietenii lui dar fiti atenti ce mi-au zisbig grinaca ma saruti til dau. Dar eu refuzandui sau prins ca nu stiu si au inceput sa rada de mine pana cand sa luat iuby de ei fiind prieten cu ei dar bine el nu este golan.Nam reusit sa ii iau telefonul dar m-am ales cu o tura de plans pentru ca sunt considerata o proasta.Fosta amica care s-a sarutat cu ala a fost filmata facando si fumand.Vi se pare normal sa se faca asa ceva la cls 5? Si de ce fetele cuminti sunt considerate proaste?

Răspuns Câştigător
| Biia a răspuns:

Waiii.de capul golanilor alora. Da'i mha inklo.niste prosti, se dau mari dar nu sunt.Nu mai statsi cu ei. ei vin voi plecatsi, simplu nuh?
Sunt considerate proaste pentru ca sunt diferite de ei. Ei sunt la fel iar noi suntem altfel. Spun noi pentru ca si eu sunt in aproape aceleasi situatii cu ale tale numai ca la mine cand vin golanii...am niste prieteni care ma apara de fikre data. Daca e imi dai ID'ul tau la msg si mai vb. big grin
Golanii pur si simplu nu au ce face decat sa faca pe clownii laughing. trebuie bagati mai putin in seama nuh?tongue
Take care alexa!kiss

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pai si conteaza cum te considera lumea? Daca constiinta ta e linistita, poti sa fi cel mai barfit om.Gura lumii nu o inchide decat pamantulwinking. Asa ca mergi linistita pe drumul tau si lasa lumea sa spuna ce vreaoh go on

| CactusFlower a răspuns:

Ceee?:O
Doamne! In clasa a 5-a?!?! Of of...biata de ea! Macar parintii ei stiu ceva despre asta? Mie nu mi se pare normal DELOC, dar azi...cu parere de rau o spun, pare ca e la moda.Cand am vazut prima data intrebarea, ma gandeam la alt raspuns, dar sfatul meu ar fi sa nu te mai dai batuta plangand, oricat de mult ai pierde.Incearca pe cat posibil sa gandesti pozitiv, sa stii ca macar pe tine nu te filmeaza nimeni facand-o si fumand, ca "prietena" aia a ta, deci, tu esti un personaj pozitiv.Incearca pe cat posibil sa stai la locul tau, mai ales atunci cand e vorba de golani si oameni de genul.Sincer,nu stiu care a fost faza cu sarutul, si pentru ce s-au ras de tine.Eu nu vad ca ai fi deloc o proasta, ci dimportiva, ai vrut sa faci un bine(felicitari!). Dar aia poate iti invidiaza bunatatea si incearca sa te traga in lumea lor.Nu,ramai asa, buna. DAR NUMAI PT CINE MERITA.Si gandeste-te de doua ori inainte de a face un lucru bun unor oameni ca aia din exemplul tau.Si iti mai zic ceva, incearca sa gasesti oameni care iti seamana la calitati, si stai mai mult cu ei.Intotdeauna,cand ti se mai replica ceva, gandeste-te sa le zici ceva inapoi, dar cu care sa-i ataci.Si nu te considera proasta, pune-te in locul meu si-ti vei da seama ca de fapt ai vrut sa faci un bine, si ei raman prostii, pentru ca nu realizeaza chestia asta si faptul ca nu asa se procedeaza in astfel de situatii.Fi optimista si nu mai ceda asa! Bafta!:*>big grin

| Dorian_3315 a răspuns:

Buna uite parerea mea fiecare anturaj are prejudecatile lui daca niste fraieri va cred fraiere ca sunteti cum ar trebui sa fiti la varsta voastra si voi ii si credeti atunci nu avem ce sa facem indeparteaza-te cu cat mai multe persoane de anturajul acela dar cu cele in care poti avea incredere si o sa fie mult mai bine... si nu cred ca este rau faptul cu pustuaica de a 5-a ci e foarte rau... te rog imagineaza-ti cum o sa fie cand o sa aiba 18 ani nu o baga in seama fi puternica pentru ca asta e lumea in care traim te-am pupat

| Beatrice a răspuns:

Pff...asa e lumea din ziua de azi...
iar fetele cuminti nu sunt luate de fraiere...mai degraba celelalte fete sunt luate de fraiere ca fac toate prostiile baietilor laughing
uneori baietii profita de fetele mai putin cuminti.
iar alteori cand fetele cuminti nu fac ce spun baietii sunt considerate proaste... dar stai linistita :-si mai degraba indeparteaza-te de aceste persoane, pur si simplu nu le baga in seama!
:*

| Nu a răspuns:

Daca esti din bucuresti spune-mi mie unde-i gasim pe astia happy

| gabi97 a răspuns:

Pentru ca le e frca