| David5362 a întrebat:

De ce fetele din clasa ma tratează ca căcatul? Azi am avut premierea de a 8 a și o fata a stat lângă mine cât a stat apoi a trebuit sa răspundă la telefon și când s-a întors sa se pună era un alt coleg pe locul ei... Faza e ca pe el l-a rugat frumos sa ii dea locul inapoi(am uitat sa spun dar fata e de etnie roma) și colegul a făcut ce a spus.Și la mine s-a întâmplat aceeasi chestie mai demult cu aceiași fata și când mi-a spus ca e locul ei mi-a zis întru n mod urat sa ma dau(nu a spus,, îmi poți da te rog frumos locul înapoi?" ci mai degrabă a zis,, Valea de pe locul meu") ca și cum eram un nimic... De ce cu unii se comporta frumos și cu mine deloc nu are respect pentru mine?

3 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Poate pentru ca esti slab din fire. Denota ca nu dai impresia de om stapan pe sine si pe situatie in general. Si asta te face in fata multora ca fiind slab si usor de manipulat psihic.

| dullcat a răspuns:

Buna.Deci tu zici ca s-a intamplat o faza aiurea cu o singura colega si tragi concluzia, ca toate fetele din clasa te trateaza nasol? Nu iti face deloc bine sa generalizezi asa si nici sa te victimizezi, de parca toate si toti sunt impotriva ta.Imi imaginez ca asa se simte, insa relitatea sigur este alta si te afecteaza negativ daca tot mergi pe firul, eu impotriva lor'.

Cel mai probabil ea ti-a raspuns asa in trecut deoarece nu erau parinti si profesori in jur care sa auda cum vorbeste? Tocmai fiindca la randul ei a avut parte de destula hartuire(poti spune contrariul?), ea alege sa fie nesimtita, cand se poate, pentru ca altii sa nu fie nesimtiti cu ea. La o festivitatea din asta nu prea iti permiti sa vorbesti urat, pentru ca e plin de adulti in jur.

| anonim1920 a răspuns:

Pentru ca e tiganca? si eu sunt deci da?