| theROOcKsTArr a întrebat:

De ce fetele din ziua de azi nu mai intorc capul cand vrei sa le saruti sau etc

Răspuns Câştigător
| Lavynya95 a răspuns:

Hm...pentru ca in ziua de azi asta e tot ce conteaza la unele fete sa fie sarutate ca sa se poata lauda, iar atunci cand apare una care intoarce capul, incep sa rada.In ziua de azi fetele nu mai tin cont de astawinkingPentru ele este ceva foarte neinsemnat [Doar pentru unele fete]

4 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Unele vor, altele nu
nu toate-s asa.
Bafta!

| Biencush a răspuns:

Poate nu ai gasit tu fata pe care o cauti! Inca mai sunt destule fete care sunt asa cum ti-ai dori tu! Important e sa stii unde sa le gasesti si odata gasite, sa le recunosti si sa le pastrezi pentru tine!

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa mi se fure cate un pupic si baiatul respectiv s-a ales cu un capac la ureche sau unde am nimerit laughing

| DevilLife a răspuns:

laughingBuna intrebare! Bravo! Eu cred acum ca tot mai multe evita sa faca acest pentru. a arata lumii cati baieti pot atrage ele si ce pot face. E un fel de "Uita-te la mine! Sunt mai buna ca tine!", dar ele nu realizeaza ca de fapt nu fac bine...sau nu facem bine...Sau chestia asta poate fi un fel de a te descarcastraight faceatunci cand ai probleme cu parintii, cu cei mai buni prieteni si incerci sa uiti de toate.Ar putea fi o sumedenie de raspunsuri in functie de fiecare persoana