| FoXy a întrebat:

De ce fetele grase nu sunt vazute bine in ochii baietilor? Intreb asta deoarece astazi am asistat la o umilire, si tare rau imi pare ca nu am putut face nimic.Era o fata mai plinuta si toti baietii radeau de ea toti in gen"balena","nu mai sta asa mult in bucatarie" etc. Oare daca esti mai gras ce nu ai tot doua maini, doua picioare, 2 ochi? ast parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| hashe86 a răspuns:

Daca acei baieti sunt undeva la varsta pubertatii sau sub(adica niste copilasi) nu prea aveai ce le zice, se stie ca cei mici sunt rautaciosi si taxeaza orice defect al celor din jur. nu e o regula generala si tine intr o oarecare masura si de educatia primita in familie, exemplul parintilor.
daca erau deja trecuti de vremea cosurilor atunci e clar ca avem de a face cu niste minti ingust si cu un minim coeficent de inteligenta si din pacate aici nu mai e niciun remediu.
bascalia si discriminarea e o trasatura a romanilor si vor mai trece cativa ani pana sa ajungem si noi la un nivel de toleranta insemnat, asemanator tarilor civilizate.
ca o paranteza, sa stii ca baietii prefera fetele mai durdulii in detrimentul celor skinnywinking

89 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Asa cum rad de acele fete, asa rad si de neamurile lor. Nu as vrea sa fiu in pielea acelei fiinte...trebuia sa le zici macar tu ceva, needucatilor.

| Antrax a răspuns:

Asa se intampla peste tot. Nu au ce face dar pun pariu ca nu au tupeu sa se lege de cineva mai puternic decat eilaughing

| maryana5 a răspuns:

Sunt 100% de acord cu @Vanilla big grin laughing

| anaid a răspuns:

Si pe mine ma intristeaza comentariile astea care nu isi au locul...si de fiecare data cand am ocazia sa apar acea persoana o fac.Nu pot sa ma bag in toate discutiile de acest gen, daca nu ii cunosc nu intervin pentru ca nu le stiu motvul dar cand cunosc cazul si merita sa apar persoana nu ezit sa o facwinking

| Pho3nix a răspuns:

Fiecare are defectele lui.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa radem sau sa ne batem joc.

| EUSIATIT a răspuns:

Fiecare cum la lasat dumnezeu. Urit din partea lor nu stii niciodata ce ti rez viata s ar putea sa devina parinti si sa aiuba un copil asa si sa rida si de el altii. Atunci cum se va simti daca copilu va veni acasa si va spune si va plinge? sunt de acord cu tine. Dezgustatorlucru

| Encore a răspuns:

Sincer nici mie nu imi plac fetele grase, dar nu ma iau de ele si am destule prietene grase si ma inteleg bine cu ele si ne respectam reciproc

| sorin a răspuns:

Asta este ceva gen de ce baietii scunzi nu sunt vazuti bine de fetele inalte))) Fiecare cu gusturile lui.

| alle_1861 a răspuns:

Fac asta pentru ca asta au vazut ca fac si ceilalti, si se cred "cool" daca rad si isi bat joc de astfel de persoane.

Si mai sunt si cei 7 ani de acasa care in ziua de astazi lipsesc de la multe persoane.

| BlkDrmm a răspuns:

Sti,lumea are dreptul sa vorbeasca dar uneori exagereaza enorm. Trebuie sa te simti frumoasa asa cum esti. Astfel vei fi apreciat si de cei din jurwinking Cat despre prieten.La locul portrivit, la momentul portrivit, miracolul se va producewinking

| larisuta a răspuns:

Hey,buna,aproape toate raspunsurile sunt adevarate,csz si eu sunt grasutza,dar de mine nu rad baietii,pentru ca le e frica de mine,pentru ca la vremea cand au ras de mine,am reactionat ff urat,so eu n-am problema asta,si zii fetei respective,sa fie tare,sa aiba incredere in ea, si sa le raspunda cu aceeasi moneda... odata si odata o sa se intoarca roata. pupici din partea larisei, pup :*love struckwinkinghee heebig grintongue

| ionelutza_7448 a răspuns:

Ce sa zic asa sunt bairti niste ticalosi mai alez in iubire sadsad
eu una nu sunt grasa sunt draguta asa cred eu... dar tot nu am parte de baiatul♥

| Deer a răspuns:

Ca multi is dati dracului de aia laughing Intai sa se uite la ei si apoi sa vorbeasca de altii/altele tongue Ca nu cred ca toti is Fetzi Frumosi si printii printilor rolling on the floor

| alle11v a răspuns:

Si eu sunt destul de plinuta si stiu exact prin ce trece acea fata.La inceput puneam la suflet toate vorbele urate dar mi-am dat seama ca nu are rost.Sunt fel si fel de oameni si totul depinde de educatie.Am o multime de prieteni care ma accepta asa cum sunt si chiar nu imi pasa ce zice lumea. Mie imi place cum arat si ma simt bine in pielea mea si mereu voi merge cu capul sus indiferent ce zic baieti sau lumea in general.Si sfatuiesc toate fetele plinute sa faca asta.

| alle11v a răspuns:

Salut! Si eu sunt grasa si stiu exact prin ce trece acea fata.La inceput puneam totul la suflet dar am constatat ca nu merita.Sunt fel si fel de oameni si totul depinde de educatia primita.Eu am o multime de prieteni care ma accepta asa cum sunt si nu imi prea pasa ce zic baieti sau lumea in general. Mie imi place cum arat si ma simt bine in pielea mea.Mereu voi merge cu capul sus indiferent de vorbele ce se aud in spatele meu.Si sfatuiesc toate persoanele care sunt plinute sau grase sa faca la fel.

| pendula a răspuns:

Deoarece si baieti grasi nu sunt bine vazuti in ochii fetelor.

| anne_6845 a răspuns:

Am eu o colega care e mai plinutza.si sincer toti isi bat joc de ea...la un moment dat eu si restul colegelor am inceput sa avem o discutie cu baietii din clasa. le-am zis si noi multe "sa se uite la ei"etc...si pana la urma au terminat...nici nu trebuie sa iei in seama asa persoane.is niste needucati...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Numai un om needucat poate rade de o persoana care este grasa.
Un om poate fii gras din mai multe motive: mostenire ereditara, disfunctii ale glandei endocrine, etc.
Nimeni nu isi doreste sa fie gras, deci nu avem motiv de ras ci de ingrijorare si teama.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in general baietilor le plac fetele slabute care arata bine asa ca isi permit sa rada de cele grase pentru ca in ziua de azi pentru multi conteaza frumusetea exterioara nu cea interioara.Si eu am o prietena mai grasuta in clasa si in general colegii mei rad de ea dar asta este... poate ca intr-o zi o sa intanleasca un baiat care sa o aprecieze pentru ceea ce este cu adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sunt plinuta si stiu cam prin ce trecea fata respectiva...asa cum ai mai primit raspuns sunt needucati si plus de asta vor sa vada cum reactionezi...eu mereu ii ignoram sau chiar ma pune-am in gura cu ei si cu lacrimi in ochi ii faceam sa regrete ca se legau de mine fara sa le fac vreun rau...insa asta se intampla cu ani in urca cand erau niste plozi sa le spun asa...insa acum...trec pe langa mine si imi zic buna si isi mai cer cate-o data scuze...acum le-a venit mintea la cap...si sa-ti mai spun una tare de tot? prietenul meu cand era mai tanar nah pe vremea adolescentei acum are 25 de ani el.tot la fel nu facea misto de ele... dar nu isi inchipuia ca va fi cu vreo una cu aspectul acesta fizic... dar de cand m-a cunoscut si-a schimbat total parerea despre fetele plinute si ma iubeste enorm de mult asa cum sunt.chiar de radeau prietenii lui de mine a stiu sa-i puna la punct, sa ma cunoasca cu totii mai bine si si-au dat seama ca au gresit...in concluzie nu trebuie sa cataloghezi omul dupa aspectul fizic ci dupa felul cum gandeste si de interiorul lui...si sa stiti voi ca fetele plinute sunt cele mai bune prietene si stiu sa respectewinking... o seara superba sa ai:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza ca baietii nu s-au uitat la ei mai intai aia nu poate sa aiba altceva decat tarata in in cap nu creier sunt niste prosti in adevarat sens al cuvantului si eu sunt mai plinuta si mi s-a intamplat si mie de cateva ori chestia asta darrrrr care ma accepta sa ma accepte asa cum sunt eu:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In sfarsit niste persoane care ma inteleg.baietii sunt atat de rai si de ticalosi! unii! in fara de prietenii mei care ma plac chiar daca sunt plinutza.deci chiar daca sunt cum sunt ei ma iubesc.si prietenele la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drg...si eu is putin grasuta... dar sunt foarte draguta cu toti baietii si cu cei care nu ma lasa in pace din motive: ca au ciuda pe mine...sau ca se inventeaza minciuni despe mine...ca azi...colegul meu de bank i-a sps nu stiu ce tampenie unui baiat gabizzu...si gabi tot ma urmareste si ma alearga...as vrea sa scap de el... dar nu asta e problema...problema este ca pe mine nu m-a facut nimeni de varsta mea sau mai mari...doar piticii...adica copii mai mici.in clasa 1... 2... 3... cam asa...pentru mine nu e o problema prea mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lonelyshadow:...nu inseamna ca daca esti bine facut si puternic poti sa rezolvi cu bataia is uni sensiblili ca cedeaza si is fac uneori ca viata sa nu mai fie nimic si e din propia experienta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da ai dreptate iti dau cu totul dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am fost si eu grasa si is dar cateodata ma deranjeaza ca si cumnatele mele ma critica sa ma mai uit in oglinda nu vad cum arat dar ce sa fac am slabit o vreme dar am dat si de o boala dar stiu ca am aici langa mine un sot care ma iubeste si un copil minunat care si el ma iubeste mult asa ca sunt mandra ca ma iubesc. mai sufar din cand in cand ies afara si aud vai ce grasa e dar ce sa facem asta. cateodata si plang si sotu zice lasa gura lumi ca nu iei te iubesc ca eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa faci in ziua de azi asa e fete cat mai slabe apoi noi grasutele nu suntem bune si eu plang mult din cauza asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci... iti zic ceva ca de la pretena la pretena. happy baietii sunt niste cacaciosi nu toti bineinteles doar aia care arunca asa cuvintele fara sa se gandeasca o secunda macar la ele.happy tb sa fii tarehappypentru ca o sa se intoarca roata si. cine stiebig grin se poate intampla orice oricand.
eu am intalnit cazuri cand si persoanele peste 17-18 ani asa isi bateau joc si etc. mi s -a parut lipsit de maturitate din partea lor da` na. ce sa faci? daca n`au cap? in fine. mereu fetele de tipul asta sunt mai speciale.happy muult mai speciale decat figurantele astea care se cred Naomi Campbell. oricumhappy FII TARE!>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca fiecare baiat considera ca are o anumita putere si farmec, ca doar este mascul si asta ii da dreptul sa jigneasca, insa ei nu vad si partea gaola a paharului faptul ca prin asta isi pierd in primul rand respectul de propria lor persoana.niciodata nu stii de unde sare iepurele iar intr o zi fata aceea va avea niste forme de invidiat.toata puterea noastra sta in primul rand in DUMNEZEU iar apoi in noi.