Daca acei baieti sunt undeva la varsta pubertatii sau sub(adica niste copilasi) nu prea aveai ce le zice, se stie ca cei mici sunt rautaciosi si taxeaza orice defect al celor din jur. nu e o regula generala si tine intr o oarecare masura si de educatia primita in familie, exemplul parintilor.
daca erau deja trecuti de vremea cosurilor atunci e clar ca avem de a face cu niste minti ingust si cu un minim coeficent de inteligenta si din pacate aici nu mai e niciun remediu.
bascalia si discriminarea e o trasatura a romanilor si vor mai trece cativa ani pana sa ajungem si noi la un nivel de toleranta insemnat, asemanator tarilor civilizate.
ca o paranteza, sa stii ca baietii prefera fetele mai durdulii in detrimentul celor skinny
Pentru ca pentru baieti sunt niste prazi mai bune decat alea slabe.si eu sunt plinuta si de multe ori mi s a intamplat sa vin acasaa sa ma inchid in camera si sa mi doresc sa mor din cauza unor animale ca astia. de multe ori am incerkt sa i pun la punct si au incetat penrtu putin timp dar pe urma au inceput iar, si iar a trebuit sa plang. si totusi nimeni nu m a convins ca am si eu un rol important in societate, ci, ca acei oameni sunt niste prosti si niste needucati... asa ca ink nu mi am gasit locul in societate... c pot sa spun, am doar 14 ani. nu am experientza asa multa in viata. dar mi as dori sa fiu si eu apreciata pentru ceea ce sunt nu pentru cum arat si sa simt ca am si eu pe candva aproape.
Ingrid21 salut si eu sunt o fata mai plinutza si cateoata sunt baieti care n-au ce face cu viata lor si isi bat joc de mine dar daca esti puternica si vad ca esti tare te lasa impace ...eu am ffff multi amicii fete si baieti si ma inteleg super bine cu ei ci nu-i place de mine sa nu se uite asta este...iti dau un sfat cand un baiat face misto de u fa si u indiferent daca arata bine sau nu sa vada ca nu esti lasa pentru ca daca esti lasa si plangi e mai rau:*:*:*
Poti slabi daca ai vointa si nu ai problema de sanatate. dar atata timp cat consumi dulciuri, produse de fast food, paine, sucuri, mancare grasa, prajeli... vrei sa fi slbauta.alege sa mananci sanatos. a renunta la ceva ce te complexeaza atat de mult...renunta sa mananci ce nu trebuie, consulta un medic nutritionist, inarmeaza-te cu multa vointa si rabdare. fa sport si vei arata normal.nimeni nu cere 90-60-90. mi se par niste standarde de rahat.important e sa te simti tu bine.sa te simti sanatos.
Aveam eu o fata la scoala era balena si faceau misto toti de ea eu nu faceam misto ca nu imi place sa rad de altu dar ea facea misto de mine pai vezi daca esti bun cu altu esti automat prost acum grasa sa facut mare bunaciune toti staw cu nasu in curu ei mai bine faci misto de altu ca daca nu faci face ala misto de tine si dupa se crede el mare zeu asa sunt toti oameni de ex si la bataie da vina pe altu sa nu si-o ia el lume rea
Baietilor din ziua de astazi le plac doar fetele sexy. Pt ei nu prea conteaza parul, si alte chestii. Ei vor doar sa fim sexy si sa avem sanii mari(scuze de expresie). Acea persoana poate fi grasa din mai multe motive, poate pentru ca este mostenire din familie. Toti copii din ziua de azi rad de cel mai mic defect al unei persoane. Stiu si eu cum e. Am un vecin si in acelasi timp foarte bun prieten, care este aproape surd de o ureche. El a putat aparat auditiv si la scoala, si copii au ras de el. L-au poreclit `Surdu`. Din cauza copiilor care radeau de el in fiecare zi, a ajus sa nu isi mai ia aparatul auditiv la scoala. Asa sunt toti copii din ziua de azi, indiferent de varsta.
Am si eu prieteni grasi si nu fac misto de ei, cei care fac misto de cei plinutzi si plinutze nu au cei 7 ani de acasa si nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti gras, si eu am fost plinut si nu facea nimeni misto de mine, dar nu imi placea mie cum aratam, m-am pus pe slabit si am slabit, acum sunt un tip macho si arat bine toti ma invidiaza acum.
Cred ca asta o sa explice cel mai bine :
http://iongrijalunga.wordpress.com/......i-de-apoi/
Si eu ma simt aiurea pentru ca sunt plinuta. acum un an am intalnit un baiat care ma accepta asa cum sunt si acum suntem impreuna. dar imi tot zice ca sunt grasa ceea ce el nu facea asta inainte si imi lua apararea in fata celorlalti si nu il interesa ce ziceau ceilalti ...ma simt atat de aiurea. dar desi sunt asa plinuta am o multime de prieteni si sunt destul de populara. dar totusi ma simt naspa cand prietenele mele se duc vara la piscina si prietenul meu se supara ca nu merg
Eu sunt grasa...Sunt in situatia asta dar nu primesc jigniri grave dar vedeti voi...cand ma cert cu cineva, acel cineva ca sa se aprere se foloseste de defectul asa.Ma simt foarte prost pentru ca sunt cea mai grasa din clasa.Nu pot spune ca sunt waw grasa dar sunt plinuta dar ma deranjaza foarte mult.
Pai vezi daca nu traiesti in statele unite! acolo sunt apreciati toti! indiferent ca sunt din bransa bdsm ori lgbt! de grasi grase numai zic spun!
De ce? Pai daca faci sexx si se suie aia grasa pe tine te lasa afis pe pat
Stai tu linistit/a. Cunosc o fata care e grasa de cand s-a nascut. A fost grasuta tot timpul, din cauza unei boli pe care o are si va zic sincer ca abia ia ceva in gura si din orice pune pe ea. Face 2 ore pe zi de sport ca sa se mentina asa cum e macar. Asa a fost nascuta si nimeni nu intelege asta! De fiecare daca cand iese in oras radeau toti de ea pana cand n-a mai iesit din casa decat pentru scoala. Nu a mai mancat nimic pana a cazut jos si la spital i-au spus ca are ulcer sau ceva de genu, a operat-o si acum sta la pat ...in fiecare zi plange ca nu poate sa fie normala, sa aiba un prieten, sa nu-i fie rusine sa se plimbe prin parc... Poti sa mai zici ceva? Si voua va plac mironositele cu 500E pe zi in buzunar, pline de fite si haine de firma care n-au habar ce viata grea poate duce persoana de care isi bat joc zilnic.
Am avut si eu un incident de genua sta anul trecut
insa acum am slabit 10 kg
mergeam la magazin.
si erau niste baietii
tot strigau dupa mine"batoza","balena"
nu i-am bagat in seama
da imi venea sa plang pe strada
m-am dus acasa m-am inchis in baie si am inceput sa plang
dar mereu cand eram cu prietenele mele care mereu mi-au fost aproape daca cineva radea de mine, mereu imi luau apararea si ziceau" ce ma te crezi u ala frumos rau" mereu imi ziceau sa nu-i bag in seama ca nu au cei 7 de nai de acasa
da oriucummereu am icnecat sa nu-i bag in seama
pana odata cand m-au jignit asa rau incat am inceput sa plang
la mine nu e problema ca mananc mult
e din mostenire
dar alti nu inteleg
de parca as vrea eu sa fiu asa
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea
Buna tutror, mi s-a parut interesanta intrebarea si am citit si commentariile date de cateva utilizatoare si as vrea sa va spun : Heei, fetelor sunteti frumoase, fie slabe sau grase, nu conteaza asta. Am vazut commentarii gen "sunt grasa si ma simt ca un monstru " NU, ASTA NU E ATITUDINEA DE CARE AVETI NEVOIE, pentru ca daca TU nu te placi, cum ar putea cei din jur sa te placa? Si ganditi-va, numai Dumnezeu este perfect, fiecare are un mic defect, care trebuie indreptat (in special cele morale ). Si cea mai frumoasa fata din lume are un mic defect, este legea firii. Unele fete sunt ff slabe si si-ar dori forme, iar voi, fetele mai plinute, ar trebui sa va puneti in valoare calitatile fizice prin haine, machiaj. Uitati-va in oglinda si zambiti, pentru ca sunteti frumoase, pentru ca aduceti zambete persoanelor care va iubesc, pentru ca aveti un suflet bun si pentru ca nu conteaza ce spune unu' altu'. Problema e la ei, nu la voi, asa ca fiti fericite si optimiste, pentru ca niciodata, vreodata, nu veti putea sa-i multumiti pe toti, macar voi sa va bucuratzi de viata aceasta pretioasa! Take care! :*
Nu sunt văzute bine in ochii doar a acelor bărbați care vor doar aventuri cu ele, dar cei care vor relații serioase cu astfel de fete, le va găsi mereu frumoase
Eu am o parere buna despre fetele grase, din proprie experienta pot spune ca nu sunt chiar ceea ce par, poate ca sunt mult mai sufletiste decat celelalte, nu trebuie sa catalogam o persoana dupa aparente...
Iti spun sincer ca stiu senzatia.si eu sunt mai plinuta si nimeni nu ezita sa ma batjocoreasca,doar ca nu inteleg de ce! adevarul e ca in ziua de astazi conteaza mai mult frumusetea fizica nu si cea sufleteasca! consider ca cei ce jignesc fara sa-si dea seama de gravitatea vorbelor si cat rau i-ar putea provoca persoanei respective este un om fara minte,un imatur! adica sa fim seriosi,poate eu,ca persoana mai grasa,stiu mai multe decat tine,care esti ca paiul,va dau un sfat prietenesc(copiilor ca ei se ocupa cu jigniri de astea):mai uitati-va si la voi ca nu ne sunteti cu absolut nimic superiori noua,ba din contra, mai bine vedeti-va de scoala ca acolo nu ztiu zau cat de bine va descurcati, ca singurul in stare sa judece e d-zeu!
Dc ma intreb si eu de multe ori. pote pentru ca nu pot sa vada de cat exteriorul nu si interiorul.de multe ori fete mai grasute au un suflet bun, si poate sa fie o prietena adevarata.
In ziua de azi majoritatea baietilor in general se uita dupa fete slabe care sa arate bine ca sa nu zic ceva prietenii lor, ei tin cont de parerea asa zisilor prieteni de parca ar sta cu lumea nu cu fata respectiva, dar din pacate acest gen de baieti nu stiu ca conteaza sufletul nu exteriorul pentru ca frumusetea e trecatoare dar sufletul nu se schimba.Inainte sa comenteze ceva despre fetele mai plinutze ar trebui sa se uite la ei
Si eu sunt o fata de 16 mai plinuntza si uneori ma gandesc ca de ce mi-a dat dumnezeu mie aceasta problema toti isi bat joc dar inkerc sa-i ignor cat d mult pot nu mai stiu ce sa fc acum am inceput sa slabesk numa sa scap de aceste probleme dar dureaza fff mult sa slabesk necesaru macar ma bukur ca am prietene care ma sprijina si fetele din clasa care inainte nu vorbeau cu mine acum incep sa ma inteleaga si sa ma sprijine le multumesc celor care ma sprijina si ma ajuta sa devin tot mai tare si sa fiu o fata normala ca cele de anii mei sa nu mai rada nimeni de mine ¡!