| quelle a întrebat:

De ce fetele mai plinute nu sunt preferate de baieti?

17 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu stiu ca sunt preferate iar faptul ca sunt mai plinute nu este un impediment.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Presupun ca poate fi si din cauza ca la TV se promoveaza mai mult fetele slabe. Dar poti sa stai linistita... ca sunt baieti/barbati care prefera fetele mai plinute.

| Casiana a răspuns:

Eu cred ca toate fetele au ceva frumos, ceva ce face fiecare fata in parte unica...De ce nu se uita baietii? Pentru ca sunt prea atenti la aspectul exterior, ca sa se uite si la gradul de inteligenta sau de frumusete interioara a unei fete...Deci fetele plinute cred ca sunt egale cu cele slabute!

Răspuns utilizator avertizat
| crisS a răspuns:

Pai baieti cred ca sunt atrasi mai mult de un corp frumos cu trasaturi fine feminine, decat de un corp gen " dulap " ( scuze de expresie ) de care intr-un fel nu sunt atrasi de nimic happy

| ZapaciLaa a răspuns:

Eu sunt plinuta si am prietenbig grin

| zuzushi a răspuns:

Ptr ca baietii mai intai se uita la aspectul fizic, si apoi ii itereseaza daca o fata are si ceva creier.
dar sa stii ca exista si baieti care prefera fetele mai plinute, altfel pe mine nu m ar fi preferat niciunul laughing

| Byencutzz a răspuns:

Mancati ***
draga mea ele zic asa ca sunt slabe o fata acolo mai plinuta cu sani cu un pic fundulet atarge toate privirile decat o slaba de aia " mumie" care dabi merge pe strada
uite ca ghinion ca baietii se uita la fetele mai plinute nu la alea cu oasele afara yach
in fine...

| adelle23 a răspuns:

Eh, fiecare ac are si peticul lui.si ce? grasa si frumoasa... si daca esti si desteapta si dai clase tuturor si mai bine.Bravo tie! Mai bine asa decat slaba si sa scoata porumbei pe gura. nu?

| dragosh a răspuns:

De multe ori eu prefer si fetele plinute dar ca prietene si chiar prietene f bune dar parca nu m'as uita la ea ca la o iubita.

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Pentru ca o fata mai plinuta nu arata la fel de cool ca una slabutahappy

| knnight a răspuns:

Idem emma, dar asta nu-i problema, se pot slabi doar sa fie vointabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine te-a pacalit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu pentru ca le ia rusine sa umble cu ele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar care e aici nivelu de. plinutza?happy peste 80 kg sau sb 80 laughing alea care aveti prieten?laughing

| ismayl a răspuns:

Pentru ca orice om nu cont daca este baiat sau fata si este plinunti li se schimba dimensiunilelaughing) si nu prea arata bine

| georgell a răspuns:

Ce intrebare stupida, pai logic daca n-au pic de respect fata de ele si mananca tot ce apuca sa ramana cu mancareahappy