| AalLeExX02 a întrebat:

De ce fetele nu mai vor sa zica nimica cand se supara sau ceva de genu'?

Răspuns Câştigător
| AnneSiAtat a răspuns:

Hey wave.
fetele sunt niște firi mai închise în ele, și nu comunică cu oricine despre stările lor. plus că ele sunt și sensibile, și le cuprinde un val de sentimente, fiecare mai diferit decât celălalt, iar ele nu știu ce să facă. se simt pierdute, pur și simplu. iar sentimentele acestea sunt greu de explicat, plus că există acea frică legată de "caterincă". le este frică (,) ca celălalt să nu râdă de ele, pentru că asta le-ar face să se simtă stânjenite.
Suntem mai sensibile noi, așa :d.
Bye.

5 răspunsuri:
| Madayna a răspuns:

Pentru ca sunt suparate si irascibile unele si refuza sa comunice, si eu sunt la fel de ambitioasa si comunic mai greu cand sunt suparata.
Asa sunt femeile, trebuie sa le intelegi. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O, asta ar fi bine, doar că mereu înainte de "marea tăcere" e şi o imensă flecăreală ce ţine cel puţin o oră.

| AalLeExX02 explică:

Mai fetelor ganditi-va putin inainte sa faceti o greseala, ca nimeni nu va vrea raul si dc sa nu mai comunici ....nu toti baietii sunt asa fara pic de bun simt! Nu mai va inchideti in voi!

| Musique a răspuns:

Crede-mă, e mai bine când nu mai spun nimic.
Baftă!

| Sashavalentine a răspuns:

Depinde de fiecare fata. Eu cand sunt suparata imi vine sa urlu din toate puterile, uneori o fac laughing si simt nevoia sa ii povestesc cuiva necazurile mele thinking