De sa dai papucii cuiva? Nu mai bine il faci pe el sa iti dea papucii?E mult mai bine asa
Pai si eu m-am despartit de unu, crezand ca-mi va fi mai bine...surpriza dupa 1 saptamana mi-am dat seama ca am facut o alegere gresita... dar asta e. Viata merge inainte, baietii sunt cat lumea
Pai crede-ma ca sufera...chiar sufera... daca ii dau papucii exista mai multe motive
1.ca ea s-a saturat de el sau nu il mai iubeste(atunci e clar ca nu prea sufera poate doar e obisnuinta)
2. daca el i-a gresit cu ceva grav, a mintit-o sau a dezamagit-o...si atunci crede-ma ca sufera mult mai tare fata decat baiatul
deci depinde de ce ii da papucii... oricum spre exemplu eu chiar sufar...doar daca e vorba de a 2a varianta normal
De ce crezi asa?
Eu spre exemplu nu ma simt prea ok cand dau papucii cuiva. Chiar putin depresata, chiar daca acel cineva nu-mi placea.
Probabil ca majoritatea nu lasa sa se vada acest lucru, dar sunt sigura ca mai sunt multe fete care nu sunt tocmai fericite cand parasesc pe cineva...
Sau poate ma insel...
Eu spun ca atunci cand vezi ca relatia nu mai merge si el se poarta diferit cu tine e schimbat din toate punctele de vedere si te evita...Eu una ma simt mai bine daca ii spun eu ca s-a terminat inainte sa imi spuna el mie asata...
anonim_4396 întreabă:
Ioana_2144 întreabă:
Geo2969686 întreabă: