Sincer eu niciodata dar niciodata nu m-as uita la un baiat cu creasta.Eu nu ma i-au dupa aspec ci dupa caracter si personalitate. Urasc muzica House, prefer dance pop rock (mai putin) cateodata si hip hop (Guess Who, Grasu XXl si altii de genul asta).
Sunt fata si trebuie sa recunosc ca nu toti baietii cu creasta sunt la fel.Nu sunt asa dar totusi sa fim seriosi ca si fetele si baietii se indragostesc mai intai de ambalaj si apoi de continut.Nu toate fetele sunt la fel!(sa nu uiti asta)
Hei.ok eu st fata,nu toate fetele st la fel ok eu nu st ca altele.lol fratee personalitatea,caracterul conteaza.Mie una nu.mi plac cocalari, dar nu-i cred nici uratii ma rog mie imi plac cei in stil hip-hop rapp, totusi chiar si cocalar roker daca ar fi si ar avea un caracter.totusi ar fi ceva.Nu hainele il fac pe om si toata lumea o stie, dar nimeni nu recunoastee. P.S. Alex9109 de unde sti ca cocalarii st mai tandriii aa sorry esti si tu unul din ei (daca esti baiat), daca esti fata imi pare i`m sorry ca te-a facut mata pitipoancaa!
sper ca te.am ajutat Alcatraz_4829! Nu vreau Funda neaparat.ok e normal sa dai un sfat!
Mi se par draguti baietii cu creasta.doar atat.Dar daca ar fi sa aleg sa stau cu unul, as alege pe cineva care sa se comporte frumos, sa aiba o personalitate tandra , dar sa fie cat de cat aranjat.
De acord.si mie imi plac, dar te'ai intrebat daca ei ar sta cu ele? si ei au pretentii si se uita urat daca de exemplu vine o tipa la ei si nu arata bine.eu sunt una dintre ele.si mie imi plac, totusi pretentiile sunt mari sincer
Eu nu sunt de parerea lor.sunt diferita in primul rand fetele se uita la personalitate! Nu uita.Depinde de ce fete este vorba. pitipoancele ( fara suparare) se uita la cocalari.e normal nu? Era un proverb : Nu haina face pe om ci omul pe haina.In ziua de azi majoritatea fetelor/baietilor sunt materialisti, incearca sa iti schimbi parerea; nu toate fetele sunt la fel Acelasi lucru si la baieti.nu toti sunt la fel
Eu sunt fata...Pai Alissu are dreptate nu toate fetele sunt la fel...in general fetele mai populare se uita dupa baieti mai populari.sau chiar dupa baietii cu bani. Si eu am observat chestia asta stii vorba aia "Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce.i place omului" asa ca gusturile nu se discuta
Nu sunt de aceeasi parere.Mie nu imi plac baietii cu creasta ci cei cu parul putin lungut.Pana pe la sfarsitul sau jumatatea gatului dar sa nu fie putin pe acolo, mai multicel.Si eu ma uit si la personalitate.Personalitatea e cea mai importanta.
Sa fim seriosi, in ziua de azi daca nu ai creasta nu esti "smecher" si nici bun pentru fete. Cam asta e mentalitatea tinerilor din ziua de azi. Atat a baietilor cat si a fetelor. Trebuie neaparat sa te aranjezi ca o vedete "house" sa arati bine pentru fete :-J
criXxXtina întreabă: