Diva este o cantareata sau o actrita de succes, admirata de foarte multa lume. Alea de care spui tu, sunt doar niste pițipoance.
Salut! In generall asa sunt din cauza educatiei pe care au primit-o de a parinti unde se adaua tot ce vad elela tv si pe net din emisiuni gen puterea dragostei si alte porcarii. Fetele, prin felul asta incearca sa iasa in evidenta. Cele care dau de greu ma refer la munca si intretinere pe cont propriu se schimba in bine aproape instant si renunta la acele aere de diva. Majoritatea cred ca asa sunt mai atractive, dar noi stim caa nu este asa.
Trebuie sa înțelegi societatea in care creștem toți. Greutățile din țara și cum încercam sa ne scoatem psihic din ele. Ce vezi tu ii o diva, cine ii ea nu o sa știi doar când o cunoști cu adevarat. Toți punem fațade câteodată, diva ii acceptabil. Ii si posibil sa aibă încredere in cine ii ea și tu sa nu ai, ceea ce te face sa crezi ca are o masca. Depinde de situație, la care nu știm detaliile.
Nu cred ca tote se poarta asa dar în majoritate da. Chiar nu știu de ce. Sunt pur și simplu niște fitoase care nu au habar absolut de loc de carte. Și se cred cele mai importante și frumoase. Da tot pe astea le plac băieții.
Personal sunt scarbit de astfel de fete, dar aici in Constanța doar fete de genul sunt.